Fuldend dit look med nogle flotte negle

Hvis du går op i dit udseende, ved du sikkert også allerede, at der er intet, der kan fuldende et flot ydre som velplejede negle. Flotte negle er nemlig med til at understrege dit feminine udtryk, og så tilføjer de også en vis elegance til dit udseende.

Hvis du er heldig, og du allerede har flotte og lange negle, kan du pifte dem op med en flot farve. Hvis du derimod ikke er ejer af de længste, kan du i stedet forlænge dem med enten akryl eller gelé. Det er også en god idé, hvis dine negle ikke er særligt stærke og let knækker. Uanset hvilken behandling du vælger, kan du finde alt, hvad du skal bruge på Neglefeber.

Selvgjort er velgjort

Når du gerne vil have flotte negle, kan du sagtens selv stå for behandlingen. Det er nemlig ofte dyrt at få ordnet sine negle på en salon. Hvis du tilmed også får en forlængende akryl- eller gelébehandling, skal du også besøge salon månedligt for at få en genopfyldning, da neglene naturligvis vokser.

Derfor kan du også spare en del penge, hvis du i stedet ordner dine negle selv. Det betyder også, at du heller ikke skal døje med at finde en ledig tid hos din negletekniker. Ligesådan sparer du også både tid og penge på transport, da du bare kan ordne neglene derhjemme. Det er nemt!

Køb en startpakke og kom let i gang

Hvis du gerne selv vil lave dine negle, kan du med fordel købe en startpakke. I disse pakker finder du alt, hvad du skal bruge, når du gerne vil lave dine negle selv.

Derudover kommer pakkerne også i forskellige størrelser såvel som i forskellige prisklasser. Det giver dig også mulighed for at vælge den startpakke, der passer bedst til dit behov og budget.

Find den perfekte farve til dine negle

Når du gerne vil have flotte negle, giver Neglefeber dig mulighed for at vælge blandt mange forskellige farver. Det er nemlig vigtigt, at farven på dine negle både passer til din personlighed og din stil. Nogle mennesker elsker pangfarver, hvorimod andre foretrækker de mere neutrale og naturlige farver. Det er helt og aldeles op til dig.

Hvis du har et vigtigt arrangement, eksempelvis et bryllup eller en stor firmafest, kan du også vælge en farve, der passer til dit specifikke outfit. Det vil helt klart skabe en rød tråd i dit look.

En neglelak ud over det sædvanlige

Hvis du gerne vil have en særlig holdbar neglelak, kan du også købe en såkaldt gel polish hos Neglefeber. Det er en neglelak, der er en kombination af en traditionel neglelak og så en tynd gelé.

Denne kombination giver dig en lak, der kan holde sin farve og sit shine i helt op til tre uger. Derfor behøves du heller ikke lakere dine negle særligt ofte med denne neglelak. Det vil helt klart spare dig for meget tid i hverdagen.

Hvis du gerne vil have kunstige negle

Som nævnt er der mange gode grunde til at vælge kunstige negle. Måske vil du gerne have længere negle, end du har på nuværende tidspunkt. Eller måske vil du bare gerne have mere stærke og holdbare negle. Uanset årsagen kan du få lavet kunstige negle.

Når du gerne vil have kunstige negle, er første skridt at vælge mellem henholdsvis akryl og gelé. Der er fortrin og bagsider ved begge produkter, så i sidste ende er det op til dig, hvad du foretrækker.

Når du har truffet et valg, kan du finde begge materialetyper på Neglefeber.dk