Intimvoks behandlinger

I den kosmetologiske afdeling hos CLINIQUE NOIR, har vi specialiseret os inden for intimvoks, hvor vi med mange års erfaring, giver dig som kunde den bedste og mest behaglige oplevelse. Vi går meget op i at bruge en helt unik teknik, der sikrer en nænsom og hurtig behandling. Vi anvender udelukkende Lycon voks for, at opnå det bedste og mest behaglige resultat.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Hvordan foregår intime voksbehandlinger?

Inden behandlingen starter, vil du få forklaret selve forløbet når du kommer ind i behandlingsrummet. Under alle vores behandlinger vil der blive renset af i selve området, både før og efter behandlingen.

Ved Brasiliansk, Hollywood og Spansk intimvoksning, vil vi bede dig tage undertøjet af, hvorefter kosmetologen kort forlader lokalet, så du kan gøre dig klar. Ved Bikini og Tanga / Californian, vælger du selv, hvorvidt du vil beholde undertøjet på. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og tilpas under behandlingen.

Intimvoksning tilbydes kun til kvinder

Bemærk, at vi kun tilbyder intimvoksning af kvinder og vi har kun kvindelige kosmetologer. Er du mand, kan vi tilbyde voksbehandling af øvrige kropsområder, herunder bryst, ryg, mave etc.

Hvilken voksbehandling skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige varianter af intimvoks behandling, alt fra Brazilian (brasiliansk), Hollywood, Californian (Tanga), Spansk og bikini. Vi oplever ofte, at der kan være en smule forvirring omkring hvad forskellen er på disse typer af intimvoksning. Derfor har vi lavet en lille guide med billeder og forklaring til de forskellige typer af voksbehandlinger, som gør det nemt for dig som kunde, at vælge den helt rette intimvoksbehandling til netop dit behov.

 • Brazilian single intimvoksning
 • Brazilian Straight intimvoksning
 • Brazilian triangle intimvoksning

Brazilian / Brasiliansk voksning

Den velkendte brasilianske voksbehandling som alle taler om, hvilket også er kendt som ”Fransk voks”. I denne behandling fjernes det hele omkring skamlæber og mellem baller. Alt i bikinilinjen fjernes og der efterlades en lille stribe eller trekant foran til, alt efter dit ønske.

“Love me now”

“Love me now” er et eksempel på, at man godt kan være kreativ og spice kærlighedslivet lidt op med en sjov figur eller mønster. Forudsætningen for denne behandling er, at du har en tæt hårvækst. Selve behandlingen omfatter samme øvelse som ved Brasiliansk voksning.

Hollywood intimvoksning

Hollywood voksning

Hollywood behandlingen er igennem de senere år, blevet virkelig populær, da flere og flere ønsker den helt glatte fornemmelse og rene look. I denne behandling fjernes det hele i intimområdet, hvilket inkluderer alt i bikini, foran til, omkring skamlæberne og mellem ballerne.

Spansk intimvoksning

Spansk voksning

Denne behandlingstype er ikke så kendt i Danmark endnu og der findes forskellige opfattelser af hvad det egentlig er. Hos CLINIQUE NOIR anbefaler vi spansk voksning til dem, der er mere til det lidt naturlige look, men stadig ønsker at få føle sig lidt glatte og rene. Her fjernes alt rundt skamlæberne, mellem balder samt i bikini linjen. Dog efterlades en stor trekant foran, for opnå det lidt mere naturlig look. Fremgangsmåden er specielt populært blandt det nået mere ”voksne” publikum.

Tanga / Californian intimvoksning

Californian / Tanga voksning

Betegnelsen på denne voksbehandling er en ”høj” bikini voks. Ved en Californisk voksning fjernes alt i bikinilinjen og lidt længere ind, ca. 2 cm fra skamlæberne. Der fjernes med andre ord ikke hele vejen ind til skamlæberne og heller ikke mellem ballerne. Tanga voksningen er perfekt til dem der ønsker en lidt mindre bikini, hvilket gør den ideel til stranden eller badeferien.

Bikini intimvoksning

Bikini voksning

Bikini voks er måske nok én af de mest kendte typer af voksning. Her fjernes hårene rundt om trussekanten, men vi går ikke indenfor trusserne. Der fjernes dermed ikke hår mellem baller eller ved skamlæberne.

Hvad skal du huske på inden din voksbehandling?

 

 • Hårene skal være ca. 8 mm til 10 mm lange for, at opnå det bedste resultat.
 • Brug gerne en blid skrub dagen inden din behandling.
 • Tag gerne lidt løse bukser på og nogle bomulds trusser.

De første 24 timer efter voksbehandlingen skal du:

 

 • Undgå røde knopper ved, at undgå motion, samleje eller generelt svede i ca. 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og dermed mere udsatte.
 • Undgå varmt brusebad.
 • Undgå solbadning.
 • Undgå peeling og creme.

Priser

Intimvoksning

Pris

Intimvoksning, Californian / Tanga / Bikini

350kr.

Intimvoksning, Brazilian / Hollywood / French / “Love me now” / Spansk

475kr.

Klippekort til intimvoksning (5 klip)

2.137kr.

Klippekort til intimvoksning (12 klip)

4.750kr.

Rabatterne for voksbehandling fratrækkes oplyste listepriser, gælder kun første område og kan ikke kombineres.

 • 10% rabat ved booking af efterfølgende tid, indenfor 5 uger.
 • 15% studierabat ved fremvisning af studiekort.

         

Elskede servicen her, var til voks hos Christina og hun ved virkelig godt hva’ hun laver!
Bedste voksbehandling jeg har fået!

Trude Marlén Bakken

         

Er for anden gang blevet vokset hos Christina, og resultatet er fantastisk! Hun er utrolig dygtig og meget grundig! Derudover er Christina glad og snaksaglig, så man føler sig absolut velkommen. Jeg er meget tilfreds, og vil til hver en tid anbefale andre at få en voks behandling hos Christina!

Cæcilie

         

Det var den hyggeligste voksning jeg har fået, og den grundigste! Christina er helt skøn, og super dygtig; man er godt tilpas i hendes selskab, slapper af og får humøret opad! Tak for en herlig oplevelse!

Louise Theil

Lycon voks

Lycon voks

Lycon er top kvalitet og voksens svar på ”Lambourghini”. Lycon er en meget mild, naturlig og behagelig voks fra Australien. Den fungere på alle hudtyper, selv på den ekstra sensitive og følsomme hud, gør Lycon-voks underværker. Lycon voksen er lavet på harpiks samt bivoks, der lindrer og beskytter kunden mod infektioner. En anden speciel egenskab ved Lycon voksen er, at den griber fat i hårene, i begge groretninger, faktisk helt ned til 2 mm, hvorfor den får væsentlig flere hår i et hiv end øvrige voks produkter på markedet.

Disse parametre gør Lycon voks den langt mindre smertefuldt end den øvrige voks produkter på markedet og giver et fantastisk slutresultat.

Vi påfører et tynd lag med en mild olie inden voksbehandlingen starter, hvilket sørger for at voksen ikke fæstner sig i huden, men kun i selve hårene. Derfor opstår der minimalt irritation på selve huden.

Foruden selve voksbehandlingen, har vi tilmed de absolutte bedste hjemmepleje produkter til netop dig, med mange indgroede hår eller den sensitive hud. Produkterne kan købes hos CLINIQUE NOIR.

Kontakt os i dag og bliv hårfri i morgen..

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til voksning eller ønsker at booke en tid.

Ønsket intimvoksning?