Intimvoksning – Få flot bikinilinje med Brazilian wax

Ønsker du en velplejet bikinilinje? Rigtig mange rækker ud efter skraberen, men der findes andre mere effektive løsninger. Intimområdet er både sensitivt og svært at komme til, så her kan en intimvoksning være svaret. Det fjerner nemlig effektivt og skånsomt alle de uønskede hår i området i et snuptag.

Her kan du læse mere om hvad intimvoksning er, fordelene ved behandlingen og de forskellige udgaver, du kan få.

Hvad er intimvoksning?

Hvis du gerne vil have fjerne uønsket hårvækst i intimområdet, så er en intimvoksning en rigtig god løsning. Først sørger din behandler for, at du ligger behageligt, og intimområdet er tilgængeligt. Der anvendes en hudsikkervoks, der varmes op, og spredes ud over hårene i området. Herefter lægges en strip af stof over voksen. Når voksen er kølet, rykkes strippen af, så hårene følger med.

Det betyder, at hårene trækkes op med rødderne, hvilket giver et meget glat og langvarigt resultat. Samtidigt kan du få fjernet alle små hår på denne måde, da voksen fanger selv de mindste strå.

Det gør selvfølgelig en smule ondt, men efter et par behandlinger vender man sig ofte til oplevelsen.

Fordelen ved intimvoksning

Rigtig mange mennesker barberer deres intime områder, men det kan sagtens betale sig at skifte skraberen ud med en professionel voksbehandling. Der er nemlig mange fordele ved at lade en professionel stå for din hårfjerning:

  • Du får et langvarigt og silkeblødt resultat
  • Du undgår indgroede hår og irriteret hud
  • Alle hår bliver fjernet på én behandling
  • Du får mindre hårvækst i området

Derudover kan du slappe helt af og lade en professionel klare behandlingen, så det bliver en så behagelig oplevelse som muligt. Der er derfor mange gode ting ved at vælge en intimvoksning, hvis du ønsker at fjerne uønsket hårvækst.

Forskellige typer af intimvoksbehandlinger

Der findes flere forskellige navne alt efter, hvordan intimvoksningen ser ud. Der går ofte mode i særlige udformninger, men moden skifter også indenfor kønsbehåring. Derfor skal du vælge den udgave, der føles mest rigtig for dig. 

En Hollywood-behandling er udgaven, hvor alt hår i intimområdet fjernes – både foran og bagtil. Foretrækker du lidt hår, så er den brasilianske en mulighed, hvor alt hår i intimområdet fjernes på nær en lille smule på skambenet. Er du bare på udkig efter en velholdt bikinilinje, så kan du nøjes med at blive vokset i lysken og over trussekanten på maven med en klassisk bikinivoks.Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du foretrækker, at resultatet skal ende ud.