Permanent makeup

Effektiv og sikker tatovering af bryn

Få en permanent makeup af dine bryn og slip for at optegne brynene hver morgen!

En permanent makeup behandling, fremhæver dine bryn, korrigere symmetrien i brynene og giver ekstra fylde, steder hvor hårene ikke gror så tæt.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Permanent makeup er en semi permanent tatovering, hvor der vha. en ultra tynd nål, forsigtigt tatoveres i det øverste hudlag. Der er således tale om en overflade tatovering, der ikke er 100% permanent, til forskel fra en almindelig tatovering, hvor der tatoveres i dybere hudlag. Behandlingen skal således friskes op (opfyldes) ca. 1 gang årligt.

BEHANDLINGSTYPER

Ombré brow / Powder brows

Ombré brow, også kaldet Powder brows, er en teknik der er en meget blød skyggelægning, men hvor den via bløde kanter fremstår naturlig. Denne teknik er rigtig god til dem der har lidt ”fedtet” hud, da denne behandlingstype holder bedre for den slags hudtype. Den kan også anbefales for alle der ønsker lidt mere ”markante” bryn, hvor brynene fremstår med mere volume og tæthed, men stadig med et naturlig udtryk.

Ombré brow / powder brows fungere også fremragende til dem der ikke har så meget hår i forvejen, da brynene vil opnå mere fylde, men stadig bevare et smukt og naturligt look.

Farven vil fremstå en anelse kraftig straks efter behandlingen er udført, men vil falde til ro igen og aftage med ca. 50%, når huden er healet igen. Denne healing proces tager typisk ca. 1 uge, hvorefter huden er faldet til ro og evt. skorpe er faldet af.

Microshading

Dette er en mix af Microblading og Ombré brows. Behandlingen kan tilpasses, såfremt du ønsker et mere naturligt look, hvor tatoveres hårstrå steder hvor der i forvejen er mange hår, hvorefter vi kombinere Powder brows øvrige steder, hvor der er færre hår, således vi opnår et ensartet udtryk, symmetri og mere fylde.

Microshading er en yderst populær behandling, der skræddersys til netop dine bryn.

Permanent makeup priser

Behandling

Pris

1. behandling + 1. opfyldning, 150 min

4.000 DKK

Opfyldning indenfor 6 uger, 60 min

750 DKK

Opfyldning indenfor 12 måneder, 60 min

1.500 DKK

Opfyldning efter 12 måneder, 150 min

3.000 DKK

Forundersøgelse v/ kosmetolog, 20 min

GRATIS

Såfremt der er gået +2 år siden sin sidste behandling, vil det skulle vurderes af vores behandler, hvorvidt en opfyldning er tilstrækkelig eller om tatoveringen skal laves fra starten.

Såfremt du har fået udført en behandling hos anden klinik, gælder prisen for 1. behandling.

Grundet behandlingens varighed, betales et depositum på 500 DKK ved booking af tid, hvilket modregnes behandlingens pris, efter udført behandling. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før din behandling, refunderes depositum ikke.

Spørgsmål & svar

Hvor mange behandlinger skal man have lavet?

Det er obligatorisk med 2 behandlinger, hvor der udføres den 1. hovedbehandling, efterfulgt af 2. behandling som er opfyldning ca. 6 uger efterfølgende.

Antallet af opfyldninger man har behov for kan variere, men i de fleste tilfælde vil 1 opfyldning være tilstrækkelig. Årsagen hertil skyldes, at hudtyper kan agere forskelligt fra hinanden, i det hudtyper tager imod pigmenten forskelligt. Men regn med 1-3 opfyldninger efterfølgende.

Hvor lang tid holder permanent makeup?

Permanent makeup er en overflade tatovering og således ikke 100% permanent som en almindelig tatovering. Din hudtype spiller en vældig stor rolle og vil alt afhængig af dine hudtype holde pigmenten i 6-24 måneder, før du skal have en ny opfyldning.

For at opretholde det ønskede look, anbefaler vi at du får fornyet tatoveringen 1 gang årligt. Såfremt du vælger ikke at opfriske tatoveringen vha. opfyldning, kan farven påvirkes.

Kan alle få lavet permanent makeup?

Ja, permanent make up er for alle, men der er nogle essentielle ting som du skal være opmærksom på, inden du vælger at få udført behandlingen:

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du må ikke tage blodfortyndende medicin.
 • Du må ikke bære HIV eller Hepatitis B virus.
 • Du må ikke være på Roaccutan.
 • Du må ikke være gravid.
 • Du må ikke have kræft eller være i kemo et aktuelt behandlingsforløb. Såfremt du tidligere har modtaget kemo behandling, skal der være gået gået minimum 6 måneder.
 • Du må ikke have psoriasis (på øjenbrynene).
 • Du må ikke lide af eller-Danlos syndrom.
 • Såfremt har et modermærke på brynet, kan vi ikke tatovere over modermærke.

Såfremt du ikke opfylder én af af ovenstående punkter og fortsat ønsker at få udført permanent makeup, så skal du først indhente godkendelse fra din egen læge og medbringe til behandlingen.

Permanent makeup - før/efter billede

Hos CLINIQUE NOIR har vi specialuddannet personale indenfor permanent makeup.

Tatovering af bryn markerer hele hele ansigtet og skaber styrker symmetrien i ansigtet, i det brynene er det mest afgørende træk.

Vi stræber efter at udføre naturlige og smukke bryn, der fremhæver dine æstetiske træk. Behandlingen udføres sikkert af specialuddannet personale, der via en kontrolleret behandlingsteknik, opnår en harmoni i din ansigtsform.

Vi går efter den perfekte ansigtsform for netop dit ansigt, hvor dine bryn er ét af de primære parametrene.

Der anvendes top professionelt udstyr udstyr og pigmenter af høj kvalitet, hvilket et en forudsætning for, at opnå de bedste resultater. Pigmenterne er økologiske og ganske allergivenlige. Vi anvender tre typer forskellige teknikker for, at opnå det bedste resultat for alle hudtyper og bryn. Dette sikrer en alsidig behandling, der dækker alles behov og ønsker, uanset tætheden i hårene, hudtype, alder eller køn.

Før din behandling

 • Indtag ingen blodfortyndende medicin eller fiskeolie/vitamin E 3 dage inden behandlingen.
 • Såfremt du har fået udført en botox – og/eller filler behandling, skal der gå omkring 9 måneder, før du kan få din permanent makeup.
 • Indtag ingen smertestillende medicin 3 dage op til behandlingen, med undtagelse af panodiler.
 • Indtag ingen alkohol 3 dage op til behandlingen.
 • Undgå berøring under alle omstændigheder. Jo længere skorpen for lov at sidde, jo bedre bliver resultatet.
 • Husk at når dine bryn healer, så kan huden blive meget stram og få brynene at se lidt skæve ud. Farven vil også se meget mørkere ud, men begge ting udlignes falder på plads, når healing processen på ca. 1 uge er slut, hvorefter slutresultatet kan ses.
 • Der skal minimum gå 4 uger mellem en opfyldning, selv om din hud ikke har taget til sig så meget farve.

Efter din behandling

 • Følg anvisningen fra din tatovør, hvorvidt det behandlede område skal smøres eller ej. Det er vigtigt at disse instruktioner følges nøje! Jo længere skorpen sidder, jo bedre bliver resultatet.
 • Mens din hud heler, kan det klø i det behandlede området, men det er rigtig vigtigt, at du ikke piller og klør på dine bryn. Dette kan ødelægge dit resultat.
 • Ingen vand på dine bryn. Når du går i bad, så læn hovedet tilbage.
 • Ingen motion før skorpen er faldet af og dine bryn er helet 100%.
 • Ingen solarie eller sol generelt på brynene.
 • Anvend ALTID solfaktor 50 på dine bryn! Solen påvirker melaninen i vores hud, der kan påvirke pigmentet i dine bryn, hvilket kan resultere i, at dine bryn trækker op i rødt eller varmt skær.
 • Ingen sauna, solarie eller svømmebassin før skorpen er faldet af.

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til permanent makeup, ønsker at booke en tid forundersøgelse eller behandling.

Jeg ønsker følgende:

SPARXPRES

Køb nu, betal senere

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret