Permanent makeup – Derfor er det noget for dig

Mange kvinder starter deres dag ud med at sætte dem foran spejlet og lægge makeup. Alt efter, hvor meget makeup du bruger, så kan du faktisk ende med at bruge en del tid foran spejlet. Der er mange som drømmer om at kunne sove længere, men de vil ikke gå med kompromis med deres udseende. Heldigvis kan du gøre livet meget nemmere for dig selv ved at få lavet permanent makeup. 

Hvordan fungerer permanent makeup?

Permanent makeup, eller mikropigmentering som det også kaldes, er lavet til at give effekten af makeup, men hvor der bliver lavet en permanent løsning. Det laves ved at bruge en nål til at placere pigment i huden. De pigmenter, som bruges, er allergivenlige mineraler, så du ikke skal være bekymret for at få en dårlig oplevelse pga. det. Selvom det kaldes permanent make up, så er det faktisk kun semi-permanent. Det er egentlig en tatovering, du får lavet, men pigmentet er placeret så tæt på hudens overflade, at den falmer meget over tiden. Det betyder, at du skal være villig til at lave efterfølgende behandlinger for at friske din makeup op. 

Brug permanent makeup til at fremhæve din naturlige skønhed 

Når man lægger sin makeup, så er der mange som kan lide at eksperimenter en smule, men det er ikke det, du skal gå efter, når du laver permanent makeup. Det er ikke ligefrem en ting som er nem at fjerne igen, så du skal helst gå efter at få lavet noget, som du alligevel laver hver dag. Det kan være, at du gerne vil have fyldt dine øjenbryn ud eller få lavet en permanent eyeliner, så du ikke behøver at skulle lave det hver morgen. Det kan også godt være, at du vil have farvet dine læber i en anden nuance. Du skal helst overveje grundigt, om du også vil kunne lide den slags makeup om lang tid, da du helst skal vente på, at den falmer naturligt, hvis du ikke vil have tegnet det op igen. 

Hvor kan du få lavet permanent makeup?

Du kan få lavet permanent makeup mange steder, og du kan faktisk endda få det steder, hvor man ikke må få normale tatoveringer. Langt de fleste bruger permanent makeup til at fremme de ting, som de alligevel lægger makeup på hver dag. Det kan være, at du altid fylder dine bryn ud, eller bruger tid på at lægge eyeliner hver dag.