Fedtfrysning

Effektiv fedtreduktion – uden kirurgi.

Fedtfrysning har været et kæmpe hit i USA i mere end 10 år, og kan nu også fås hos CLINIQUE NOIR.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Fedtfrysning, også kaldet coolsculpting, er ekstremt populært grundet den kontrollerede måde man kan forme sin krop på. I modsætning til traditionelle vægttabsmetoder kan man med fedtfrysning reducere fedt på et bestemt område. Man kan f.eks. godt være glad for sine hofter eller baller, men ikke for sin mave. Måske du spiser sundt og dyrker motion, men stadig ikke kan komme af med den lille bule på maven, eller dine håndtag?

Kontrolleret reducering af genstridige fedtdepoter – uden kirurgi.

Med fedtfrysning kan man komme af med de områder man er rigtig ked af uden at tabe former på hele kroppen – den tillader dig nemlig at “skulpturerer” din krop sådan som du selv ønsker det!

Opnå helt op til 30% fedtreduktion pr. behandling, i det behandlede område.

Spørgsmål/svar

Fedtfrysning områder

Fedtfrysning priser

Priserne er pr. behandling.
Både første og andet håndtag/påsætning udføres under samme behandling.

BEHANDLINGSOMRÅDE

Første håndtag/PÅSÆT.

Andet håndtag/PÅSÆT.

Inderside af arm (mormor arme) (1)

2.499 DKK

1.499 DKK

Mandebryster (2)

2.499 DKK

1.499 DKK

Øvre ryg (3)

2.499 DKK

1.499 DKK

Ved BH stroppen (11)

2.499 DKK

1.499 DKK

Bag armhule (12)

2.499 DKK

1.499 DKK

Nedre ryg (6)

2.499 DKK

1.499 DKK

Øvre mave (14)

2.499 DKK

1.499 DKK

Nedre mave (4)

2.499 DKK

1.499 DKK

Flanke (kærlighedshåndtag / dansehåndtag) (5)

2.499 DKK

1.499 DKK

Baller (13)

2.499 DKK

1.499 DKK

Inderlår (7)

2.499 DKK

1.499 DKK

Yderlår (8)

2.499 DKK

1.499 DKK

Baglår (9)

2.499 DKK

1.499 DKK

Inderside af knæ (10)

2.499 DKK

1.499 DKK

Forklaring på “håndtag/påsætning“:

1 håndtag/påsætning er f.eks. øverst eller under navlen.
2 håndtag/påsætninger er f.eks. venstre og højre “kærlighedshåndtag”.

Grundet behandlingens varighed, betales et depositum på 500 DKK ved booking af tid, hvilket modregnes behandlingens pris, efter udført behandling. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før din behandling, refunderes depositum ikke.

Vi behandler max. 3 områder pr. behandling eller max. 6 håndtag pr. behandling.

Effekten er op til 30% fedtreduktion pr. behandling og behandlingen kan gentages efter minimum 4 uger fra forrige behandling. Der kan max. udføres 3 behandlinger på samme behandlingsområde. Intervallet mellem hver behandling samt antallet af behandlinger, vurderes af vores sundhedspersonale, ud fra den enkelte patient.

Forundersøgelse

Pris

v/ læge

500 DKK

v/ sygeplejerske el. kosmetolog

*GRATIS

Konsultation er altid gratis hos sygeplejersken eller kosmetologen.

Ønsker du i stedet konsultation hos vores læge, koster dette 500 DKK.

**

Før/Efter - Fedtfrysning
Før/Efter - Fedtfrysning

 • CLATUU 360 fedtfrysning
 • CLATUU 360 fedtfrysning
 • CLATUU 360 logo

Vi har ledt længe efter markedets bedste udstyr og har valgt, at arbejde med CLATUU 360 som udmærker sig ved, at have en patenteret teknologi, der sikrer at patienten ikke for forfrysninger under behandlingen og således øger dels kundeoplevelsen samt sikre det bedste resultat. .

Spørgsmål/svar

         

Jeg kan på det varmeste anbefale fedtfrysning hos Clinique Noir, der med det nyeste udstyr hjælper dig med at fjerne fedt i de områder, der er umulige at få væk med almindelig træning.

Jeg valgte mine tre genstridige områder og fik fedtfrysning to gange. Der er fjernet 5-6 cm. i hvert område på to måneder, og jeg har ikke spist mindre eller trænet mere, end jeg plejer.

Behandlingen er smertefri. Det føles mærkeligt, når området suges ind i maskinen, men det stopper efter et par minutter med at spænde. Da jeg forladte klinikken, kunne jeg stort set intet mærke.

Jeg kunne se resultat efter bare en uge, og i de efterfølgende uger blev det bare bedre og bedre. Jeg er super tilfreds!

Derudover vil jeg tilføje, at personalet altid møder dig med venlighed og stor professionalisme. Jeg har haft stor fornøjelse af Christina.

Tak for som lovet et godt resultat!

Karina Kruse

Forundersøgelse

En fedtfrysning hos CLINIQUE NOIR starter altid med en konsultation hos en af de kyndige behandlere. Her vil vi tale om dine ønsker, vurdere behandlingsområdet og rådgive dig om dine muligheder. Du vil få både skriftlig og mundtlig information om behandlingen samt få svar på alle dine spørgsmål.

Behandlingen

Vi starter med at måle og veje dig samt tage før-billeder. Disse dokumenteres i din journal.

Selve behandlingen starter med at du sætter/lægger dig tilrette i stolen/på briksen hvorefter maskinen tilkobles. De næste 40 minutter kan du bruge på at arbejde på en medbragt bærbar/tablet, læse en bog eller blot ligge og slappe af. Når tiden er gået frakobles maskinen og behandlingen afsluttes med en let massage i det behandlede område der kan øge behandlingsresultatet. Behandlingen tager sammenlagt ca. 60 min.

Efterkontrol

Efterkontrollen er obligatorisk og finder sted ca. 12 uger efter din behandling. Her vil du sammen med vores sygeplejerske/kosmetolog få en snak og vurdering af dine resultater. Du vil blive målt, vejet og få taget efter-billeder.

Husk, at du bør massere det behandlede område hver gang du er i bad i de næste 4 uger (gerne længere). Dette øger blodgennemstrømningen som kan være med til at du opnår større effekt af behandlingen.

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til fedtfrysning, eller ønsker at booke en tid til forundersøgelse.

Vælg ønsket behandling?

SPARXPRES

Køb nu, betal senere

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret

Spørgsmål & svar

 Nedenfor finder du de af vores patienters oftest stillede spørgsmål iht. fedtfrysning, også kaldet Coolsculpting, herunder effekten etc.

1.

Hvordan virker det?

Under en fedtfrysning bliver der sat en applikator på det ønskede område som vha. vakuum suger sig fast på huden og køler hud og fedtvæv ned til ca -9 grader i 40 min. Fedtceller tåler ikke denne type nedkøling og går derfor i stykker. De ødelagte fedtceller udskilles derefter på normal vis sammen med andre affaldsstoffer igennem lymfe- og karsystemet eller indgår i kroppens normale forbrænding og energiomsætning.

2.

Hvor stor er effekten?

Virker fedtfrysning?

Du kan forvente mellem 15 og 30% fedtreduktion i det behandlede område.

3.

Er virkningen permanent?

Ja! Ødelagte fedtceller kan ikke gendanne sig. Når de først er ødelagte og udskilt kan de ikke komme tilbage. Så du har permanent færre fedtceller på det behandlede område.

Hvis du, på et tidspunkt efter behandlingen, af en eller anden grund tager på, vil du naturligvis også tage på, på det behandlede område. Dette skyldes at de resterende fedtceller på det behandlede område, på lige fod med alle andre fedtceller i kroppe, kan blive større. Men du vil permanent have reduceret antal fedtceller ift før behandlingen, hvorfor du aldrig vil tage på i samme omfang.

4.

Hvornår kan resultatet ses?

Du kan se resultater allerede efter 2 uger. Men første efter 12 uger kan du se det fulde resultat.

5.

Kan man behandle flere steder, på en gang?

I princippet kan man behandle hele kroppen, med CLATUU 360 på samme dag.

Men, hos CLINIQUE NOIR anbefaler vi, at du kun for Coolsculpting behandling på max 3. områder af afgangen (eks. mave, lår og indersiden af knæet).

Grunden til at vi anbefaler dette, er at, vi gerne vil være sikker på at kroppen kan nå at udskille, og forbrænde de fedtceller der udskilles.

6.

Hvor ofte kan man få behandling?

Der skal gå minimum 4 uger og i nogle tilfælde op til 12 uger fra et område har fået behandling til det kan få behandling igen. Antallet af behandlinger afhænger af mængden af fedt og naturligvis de ønskede mål man har. Man kan kort sagt sige at: jo mere fedt, jo flere behandlinger. Første behandling vil være mest effektiv og de fleste er tilfredse efter 2-3 behandlinger.

7.

Er der bivirkninger?

Bivirkninger ved fedtfrysning?

Giver fedtfrysning bivirkninger?

Bivirkningerne er få og små.

Under behandlingen kan man godt føle lidt ubehag på det behandlede område pga nedkøling og vakuum. Derudover kan der godt være mærker på huden efter apparatet, lidt som når man har haft stramt tøj på.

Huden kan, i nogle tilfælde, godt få nogle blå mærker, der hvor apparatet har været påsat, da apparatet bruger vakuum til at sætte sig fast på huden. Dette forsvinder typisk efter en uges tid.

Efter behandlingen kan nogle godt opleve rødme, ømhed, varme, lette smerter eller at det behandlede område nærmest “sover”. Eventuelle smerter kan behandles med Panodil og følesansen vil normaliseres efter 3-6 uger.

8.

Hvem kan IKKE få behandlingen?

 • Ved ødemer i kroppen
 • Nedsat nyre og lever funktion
 • Hvis dit udrensningssystem ikke fungerer optimalt
 • Dårligt hjerte
 • Personer med meget lidt fedt, eller meget løs hud
 • Gravide eller ammende kvinder
 • Personer der tager blodfortyndende medicin
 • Personer med kulde allergi
 • Kraftig overvægt (formindsket effekt)

9.

Hvem udføre en fedtfrysning?

Alle vores behandlere der udføre en fedtfrysningsbehandling på vores patienter, er enten udannet kosmetolog, sygeplejerske eller læge. Vores behandlere er alle specialuddannet indenfor netop denne type behandlingsteknik og vi anvender udelukkende markedets bedste udstyr.

Brug for hjælp?

Vi håber du fandt svaret på dine spørgsmål i vores guide for fedtfrysning, men skulle du sidde tilbage med et spørgsmål, der ikke er besvaret her på listen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.