Wellness behandling

Wellness der giver dig indre ro

Vores eksklusive Comfort Zone behandlinger fokuserer på, at give dig ro i en hektisk hverdag, samtidig med behandlingen gør noget rigtig godt og lækkert for din hud. Under behandlingen anvendes et nøje udvalg af aromatiske olier, og med rolige hænder og velvære, sænker vi stressniveauet i kroppen. Produkterne er ekstremt effektive og lavet på troen af holistisk tilgang til hudpleje.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Hos CLINIQUE NOIR er huden og du som kunde i fokus! Vores dygtige specialuddannet sundhedspersonale hjælper dig med, at opnå den bedste pleje af huden, både ude -og indefra

Wellness behandlinger i København

Vi tilbyder dig følgende eksklusive wellness behandlinger, hvortil vi anvender wellness produktserien fra det anerkendte mærke Comfort Zone.

Luxus Me Time (70 min)
Vi kender det alle sammen, stress præger ofte hverdagen og sommetider skal batterierne lades op. Vi har designet en eksklusiv luksus behandling til dig, der har brug for at få en pause fra hverdagen, og ønsker en indre ro samt følelse af velvære. Vi holder fokus på hudens behov og anvender udelukkende produkter der er tilpasset netop din hud. Behandlingen varer ca. 70 min., hvilket inkluderer en varm velkomst og eventuelt vejledning af produkter bedst tilpasset din hud hvis dette ønskes.

Mini Me Time (45 min)
Ønsker du et afbræk i hverdagen, er “Mini Me Time” lige en behandling for dig.

Behandlingen er lavet til dig som trænger til et lille afbræk fra hverdagen, men ikke har behovet for den helt store wellness behandling.

Vores wellness behandling passer også perfekt som en gave til en du holde af, som f.eks. kæresten, konen, svigermor eller måske din bedste veninde.

Priser

Wellness behandlinger

Pris

Luxus Me Time, 70 min

799,00

Mini Me Time, 45 min

499,00

Sådan foregår behandlingen

 1. Vi starter med dæmpe lyset, hvortil vi anvender en unik og eksklusiv duftblanding, der tager tankerne væk fra alt andet, og giver en dyb følelse af velvære i krop og sjæl.
  Når du føler dig afslappet, afrenses din hud af to omgange, hvilket fjerner alt makeup samt evt. snavs på huden.
 2. Din hud peeles grundigt, således alle døde hudceller fjernes og de efterfølgende produkter kan trænge dybt ned i huden, hvilket opnår optimalt effekt.
 3. Såfremt der er behov for lidt dybderens af hudorme, typisk omkring næse og hage, laves dette forinden den afslappende massage.
 4. Ca. 20 minutters lækker og beroligende ansigts -og nakkemassage, hvilket giver dig indre ro i sjælen og følelse af velvære. Vi fokuserer på at anvende bløde bevægelser og lette tryk. **
 5. Efter din hud er masseret godt igennem og blodcirkulationen er optimal, påføres en maske matchende din huds behov.
 6. Mens du ligger og slapper af med masken, masseres enten hænder eller hovedbund, alt efter hvad du måtte foretrække. Til massagen anvendes en blanding af en nærende vitaminolie og massagecreme, der bl.a. indeholder økologiske goji bærolie og jojoba, der plejer ansigt, hænder og neglebånd. *
 7. Behandlingen afsluttes med en lækker nærende dagcreme eller natcreme, der er tilpasset din huds behov, og noget at drikke så du får tid til at lande velafbalanceret på benene igen.

** 20 min. ansigtsmassage indgår kun i Luxus Me Time pakken jf. pkt. 4.

* Øvrig massage af hovedbund eller hænder+underarme, indgår i både Luxus Me Time samt Mini Me Time pakken jf. pkt. 6.

         

Jeg er virkelig super glad for min ansigtsbehandling fra jer.

I er fantastiske mennesker med godt humør og jeg føler mig den tryghed hos jer.

Jeg er rigtig for at jeg kom forbi i dag og jeg glæder mig helt vild meget til min næste behandling! Smukke Maya, tusind mange tak for anbefaling med creme. Jeg sætter virkelig stor pris på jer!

Mary May Pedersen

Comfort Zone

Kort om Comfort Zone

Comfort Zone er et prisvindende etnisk mærke med over 400 medarbejdere med forskellig etnisk og kulturel baggrund. Produkterne har stor fokus på grøn bæredygtighed og er inspireret af naturen egne fantastiske egenskaber. Ingen af produkterne indeholder unødvendige eller irritative kemiske tilsætninger. Comfort Zone fokuserer på at produkterne skal indeholde ingredienser af naturlig oprindelse.

Kig ind hos CLINIQUE NOIR Copenhagen og spørg en af vores dygtige behandlere om vejledning i produktserien.

Produkterne indeholder:

 • Ingen silikone/ dimethicone
 • Ingen MI
 • Ingen parabener
 • Ingen kunstige farvestoffer
 • Ingen animalske stoffer
 • Ingen sulfater / sles
 • Ingen unødige udtørrende alkohol
 • Ingen irriterende duftstoffer
 • Ingen polyethylen (microplastic)
 • 100% vegansk indhold

Forkæl dig selv eller din kære!

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til vores wellness behandling eller ønsker at booke en tid.

Vælg ønsket behandling?