BOTOX

BOTOX behandling

Om botox – også kendt som Botulinum Toxin Type A

Botox er navnet på det mest kendte produkt som indeholder stoffet Botulinum Toxin Type A, og er dannet af Clostridium Botulinum bakterien. Præparatet har været anvendt i mere end 25 år til behandling af muskelspasmer, hos både voksne og børn, og igennem mange år også til behandling af ansigtsrynker. Præparatet forhindrer musklerne i at trække sig sammen, hvilket medfører at den overliggende hud bliver glat. Botox samt tilsvarende produkter er særlig velegnet til behandling af rynker og furer i øverste del af ansigtet. Mindre rynker i de nedre dele af ansigtet som f.eks. omkring munden og rynker på halsen kan evt. også behandles med forsigtighed.

Spørgsmål/svar – Botox

Vistabel - Botulinum Toxin Type A
Azzalure - Botulinumtoksin Type A

De bedste resultater

Med regelmæssig pleje af din hud kan du opnå rigtig gode resultater.

Benytter du dig samtidig af den rådgivning vi hos CLINIQUE NOIR kan give dig, vil gode resultater blive til topresultater.

Vi råder over et bredt hudpleje sortiment som har mange års forskning i bagagen. På den måde kan du sikre dig de bedste resultater.

Vi kan, ud fra vores solide erfaring, udvælge de produkter som passer netop til din hudtype.

Botox priser

BEHANDLINGSOMRÅDE

Første område

Andet område

Panderynker

2.200 DKK

1.200 DKK

Mellem øjenbryn (vrede rynker)

2.200 DKK

1.200 DKK

Smilerynker / kragerynker

2.200 DKK

1.200 DKK

Næsens sider (kaninrynker)

600 DKK

500 DKK

Brynløft

1.200 DKK

800 DKK

Læberynker

1.200 DKK

500 DKK

Mundvige

600 DKK

500 DKK

Halsrynker

2.400 DKK

1.400 DKK

Kæbe

2.200 DKK

1.200 DKK

Hage

2.200 DKK

1.200 DKK

Bemærk, at både første og andet område, udføres under samme Botox behandling.

Hos CLINIQUE NOIR anvender vi Vistabel samt Azzalure til vores Botox behandlinger i København. Begge produkter indeholder stoffet Botulinumtoxin Type A og anvendes til hud foryngende behandlinger, så som reducering og udglatning af rynker, brynløft etc.

Forundersøgelse

Pris

v/ læge

500 DKK

v/ sygeplejerske

*GRATIS

Bemærk, at forundersøgelsen er obligatorisk fra Styrelsen for Patientsikkerhed og kræves udført af læge for nye patienter eller eksisterende patienter, hvor sidste forundersøgelse v/ læge er mere end 12 måneder siden.

* For eksisterende patienter, hvor sidste forundersøgelse v/ læge er mindre end 12 måneder siden, er forundersøgelse v/ sygeplejerske gratis, såfremt behandlingen udføres. Vælger du i stedet at fortryde, eller på anden vis ikke ønsker behandlingen udført alligevel, vil forundersøgelsen blive opkrævet 500 kr.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

         

Stedet er rent og flot, man bliver taget godt imod hver gang af det søde personale.
Jeg har været der 3 gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds (1* botox 2* filler)

Maya er meget professionel og ved uden tvivl om hvad hun arbejder med.

Hun har en stor forstående for dine ønsker om kommer med alternativer, hvis hun ikke mener det er den rigtige behandling til dig ud fra dine ønsker, uanset hvad går man glad og tilfreds derfra.

Kunne jeg give 3 ekstra stjerner skulle de bestemt gå til Maya

Carina Knudsen

Samtaler

Introduktionsmøde

Forud for selve forundersøgelsen, afholdes et introduktionsmøde med vores sygeplejerske, hvilket har til formål at få afdækket, hvorvidt patienten ønsker behandling med botox, fillers eller begge dele.

Såfremt det efter afholdt introduktionsmøde aftales, at patienten ønsker enten delvist eller udelukkende botox, indstilles patienten herefter til selve forundersøgelsen.

Forundersøgelse

Forundersøgelsen har til hensigt, at få stillet en indikation af hvorvidt patienten er egnet til ønsket behandlingstype.

Du skal have foretaget en obligatorisk forundersøgelse og herefter have 2 dages betænkningstid, før selve behandlingen kan udføres. Dette er et lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Book en forundersøgelse med henblik på reducering af rynker eller blot ønske om pænere og sundere hud.

Er du ny patient hos CLINIQUE NOIR eller er det mere end 24 måneder siden du sidst fik udført en forundersøgelse hos vores læge, er det fra Styrelsen for Patientsikkerhed påkrævet, at din næste forundersøgelse skal udføres af vores læge.

Eftertjek

Vi anbefaler altid, at du kommer ind til et eftertjek, ca. 14 dage efter din behandling, hvor vores sygeplejerske kvalitetstjekker resultatet og evaluere sammen med dig som patient, hvilket giver dig en optimal patientsikkerhed og kvalitetssikring.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Vejledning

Læs mere om botox som behandlingsform og historien bag.

Processen

VIGTIG information, inden du booker en forundersøgelse.

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til botox behandling, eller ønsker at booke en tid forundersøgelse.

Hvilke områder ønsker du at få lavet botox?

SPARXPRES

Betal efter 6 mdr.

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret

CLUB NOIR

Optjen point og spar mange penge med CLUB NOIR

Husk at du som gratis medlem af CLUB NOIR løbende optjener point for dine udførte behandlinger i klinikken, svarende til at du får din 6. behandling GRATIS.

Læs mere

Spørgsmål & svar

Nedenfor finder du de af vores patienters oftest stillede spørgsmål iht. Botox og injektionsbehandling generelt.

1.

Hvad bruges Botox til?

Hvad kan Botox bruges til?

Botox bruges til mennesker der ønsker at minimere de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker i ansigtet.

2.

Hvem opfandt Botox?

Hvornår blev Botox opfundet?

Hvornår opfandt man Botox?

Tilbage i 1950’erne opdagede man, at man ved at indsprøjte ganske små mængder af Botulinumtoksin Type A ind i en overaktiv muskel, kunne forhindre frigivelsen af acethylcholin fra synapsen for enden af en nerve. Dette resulterede i, at nerven ikke længere kunne sende signal ud til musklen, og at musklen derved ikke kunne trække sig sammen i en periode på 4 til 6 måneder.

Alan Scott der arbejdede med øjensygdomme, ville forsøge at bruge denne viden i sit arbejde, og han slog sig derfor sammen med Allergan Inc., der i 1988 købte rettighederne til stoffet. Man lavede først forsøg på at kurere øjenmuskelforstyrrelser med stoffet, men opdagede hurtigt at det havde eftertragtede kosmetiske effekter. FDA godkendte i april 2002 Botox til kosmetisk brug. I 2006 var behandling med Botox den mest udbredte kosmetiske behandling i USA.

3.

Hvem får Botox?

Hvem bruger Botox?

Enten unge som ønsker at forebygge rynker, eller patienter som allerede har begyndende eller eksisterende rynker.

4.

Hvem må lave Botox behandlinger?

Hvem må give Botox?

Hvem må lave Botox?

Hvem kan give Botox?

Hvem må sprøjte Botox?

Hvem giver Botox?

Hvem må udføre Botox?

Hvem må give Botox behandlinger?

Det gør kosmetisk sundhedspersonale, herunder læger og sygeplejersker der er specifikt efteruddannet indenfor området.

5.

Hvem producerer Botox?

I 1988 købte Allergan Inc. rettighederne til stoffet, og i 1989 blev stoffet godkendt af FDA (Food and Drug Administration, USA). Allergan omdøbte herefter stoffet til Botox, som i dag er den mest kendte betegnelse for botulinumtoxin.

6.

Botox hvad er det?

Hvad stammer Botox fra?

Hvor kommer Botox fra?

Hvordan laves Botox?

Hvordan fremstilles Botox?

Botulinumtoxin, eller ”Botox”, er et protein og et neurotoxin, der dannes af bakterien Clostridium botulinum. Clostridium botulinum findes i tarmen, og Botox er derfor også et naturligt produkt.

7.

Hvad koster Botox behandling?

Botox hvad koster det?

Hvad koster Botox i panden?

Hvad koster Botox i Danmark?

Hvad koster Botox behandling?

Hvad koster det at få Botox i panden?

Hvad koster behandling med Botox?

Hvor meget koster Botox?

Hvorfor er Botox så dyrt?

Det er meget individuelt hvad de forskellige klinikker der tilbyder Botox, tager for en behandling. Man skal tænke meget over, hvor man får lavet sin behandling. Pris og kvalitet hænger ofte sammen – det kan være en meget dårlig idé at få lavet sin behandling det billigste sted, man kan finde.

8.

Hvad koster Botox i læberne?

Hvad koster det at få Botox i læberne?

Hvor længe holder Botox i læberne?

Hvor meget koster Botox i læberne?

Kan man få Botox i læberne?

Det er en misforståelse for mange, at Botox bruges i læberne. Da Botox får musklerne til at slappe af, ville Botox i læberne betyde, at munden ville komme til at hænge og man ville have besvær med helt almindelige ting som at tale og spise – bestemt ikke et ønskværdigt scenarie. I læberne bruges i stedet filler, som er en gel der bidrager til volumen og form.

9.

Hvad koster Botox under øjnene?

Kan man få Botox under øjnene?

Ligeledes som med læberne, er det helt misforstået at man behandler render under øjnene med Botox. Botox får musklerne til at slappe af, og Botox under øjnene ville derfor kun resultere i at området under øjnene ville komme til at hænge og se slapt ud. For at mindske den mørke farve samt udhuling bruger man en filler, der ”fylder ud” og får området til at se mindre træt ud og giver noget af den volumen tilbage som man kan tabe med årene.

10.

Hvad er Botox behandling?

Botox hvordan virker det?

Ved behandling med Botox sprøjtes meget små mængder botulinumtoxin, også kaldet Botox, ind under huden i musklen på udvalgte steder med en meget tynd nål. Botox går ind og hæmmer frigivelsen af signalstoffet acethylcholin mellem nerve og muskel, så musklen slapper af og huden udglattes. Effekten indtræder efter 2-7 dage og ophører typisk efter 3-6 mdr. Herefter kan behandlingen gentages.

11.

Hvad er Botox og Restylane?

Hvad er forskellen på Botox og Restylane?

Forskellen på Botox og Restylane?

Botox og Restylane er to vidt forskellige ting. ”Botox” er den kendte betegnelse for botulinumtoxin, der i ganske små mængder virker ved at musklerne afslappes og glattes ud i et udvalgt område. Ligeledes er ”Restylane” det mest kendte filler produkt, fordi det var det første på markedet, men der findes i dag mange andre mærker indenfor fillers. Fillers er en gel, primært bestående af hyaluronsyre, som også findes naturligt mange steder i kroppen. Den injiceres under huden for at reducere rynker, udglatte og fylde ud.

12.

Hvad er bedst Botox eller Restylane?

Hvad er bedst Restylane eller Botox?

Det kommer helt an på situationen. Botox får musklerne til at slappe af og huden udglattes imens filler ”fylder ud”, der hvor man f.eks har dybere linjer. Ofte kan en kombinationsbehandling med både Botox og filler være en god idé for at opnå det bedste resultat. Man kan altid konsultere med sin læge eller sygeplejerske, der vil hjælpe med at vejlede til det bedste resultat.

13.

Hvor længe holder Botox?

Botox hvor lang tid holder det?

Botox hvor længe holder det?

Hvor længe holder Botox behandling?

Hvor længe holder Botox ved øjnene?

Botox hvor ofte?

Hvornår aftager Botox?

Hvornår forsvinder Botox?

Hvor længe holder Botox i panden?

Hvor lang tid holder Botox?

Hvor lang tid holder en Botox behandling?

Hvor lenge varer Botox i pannen?

Hvor lenge varer Botox behandling?

Hvor lenge varer effekten av Botox?

Hvor længe varer Botox?

Hvor lang tid holder Botox i læberne?

Hvor længe holder en Botox behandling?

Botox holder ca. mellem 3-6 mdr. Ved de fleste patienter vil virkningen aftage hurtigere de første gange man får en behandling, men efterhånden vil man opleve at resultatet kan holde omkring de 6 mdr. Når virkningen begynder at aftage, kan man få foretaget en ny behandling.

14.

Hvorfor får folk Botox?

Botox hvornår?

Hvorfor Botox?

Hvorfor vælge Botox?

Hvorfor får man Botox?

Botox hvor?

Hvor kan man ta Botox?

Hvor bør man ta Botox?

Man bruger Botox til steder, hvor man bruger sine muskler meget, og derved hurtigere danner rynker. Det er meget populært at bruge Botox i eksempelvis panden, mellem brynene og ved linjerne ved siden af øjnene, fordi det får musklerne til at slappe af, og derved glatter huden ud i området.

15.

Hvor hurtigt virker Botox?

Botox hvor hurtigt virker det?

Botox hvornår virker det?

Botox går ind og hæmmer frigivelsen af signalstoffet acethylcholin mellem nerve og muskel, så musklen slapper af og huden udglattes. Dette kan tage lidt tid, og derfor går der mellem 7-14 dage før man ser effekten af sin Botox behandling.

16.

Hvor forsvinder Botox hen?

Botolinumtoxin eller Botox er et naturligt protein, og derfor nedbrydes det i kroppen og forsvinder i løbet af 3-6 mdr.

17.

Hvor farligt er Botox?

Hvorfor er Botox farlig?

Hvilke bivirkninger har Botox?

Botox i så små mængder, som der bruges til kosmetiske behandlinger, er meget sjældent farlige. Alvorlige allergiske reaktioner er uhyre sjældne, og der er ingen kendte senfølger. Der kan forekomme mindre forbigående gener i relation til injektionerne, såsom rødne, hævelse, blå mærker og kløe, og i sjældne tilfælde kan der opstå infektion ved indstiksstedet, hovedpine de første par dage efter behandlingen og kortvarige lette influenzalignende symptomer.

18.

Hvordan føles Botox?

Når man får lavet en behandling med Botox, mindskes evnen til at rynke med huden de steder, hvor behandlingen er foretaget. Man vil stadig have fuld føling i huden, men evnen til at ”rynke” formindskes.

19.

Hvordan foregår Botox?

Hvordan foregår en Botox behandling?

Selve behandlingen foregår med enkelte stik med en tynd nål, hvor der injiceres ganske små mængder Botox i musklen under huden. Dette opleves ofte kun som små prik i huden, og er ikke forbundet med reel smerte, men nærmere som let ubehag.

20.

Kan man få Botox på recept?

Nej, det kan man ikke. Årsagen til dette er, at det er ulovligt at udføre behandlinger på sig selv eller andre, uden at være uddannet til det.

21.

Hvor ofte må man ta Botox?

Der er som sådan ikke nogen regler for hvor ofte man kan få udført Botox behandlinger, dog er det meget lidt ønskværdigt at overdosere sig selv, ved at få foretaget ny behandling før effekten af den forrige er gået væk af sig selv. Overdosering vil betyde, at mimikken på det pågældende område helt vil forsvinde, og denne er meget vigtig ift. kommunikation og kropssprog, således at man ikke ender ud med et ”dukkeansigt”.

22.

Hvad koster Restylane i læberne?

Hvad koster det at få Restylane i læberne?

Det er meget individuelt hvordan de forskellige klinikker prissætter deres Restylane. Restylane er blot ét produkt ud af mange forskellige slags fillers på markedet, og at det sagtens kan være at et andet produkt er bedre til netop den enkeltes behov. Det skal nævnes, at det ikke altid er ønskværdigt at gå efter det billigste tilbud på fillers man kan finde, og pris og kvalitet hænger ofte sammen. Derfor husk – ansigtet er det første man ser hos et menneske, og det vigtigste er, at den behandling man får foretaget, er lavet korrekt. Se priser på Restylane

Brug for hjælp?

Vi håber du fandt svaret på dine spørgsmål i vores botox guide, men skulle du sidde tilbage med et spørgsmål, der ikke er besvaret her på listen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Lukket for tilgang af patienter t.o.m. februar 2018

Bemærk, at vi grundet travlhed desværre har lukket for tilgang af patienter i vores danske klinik i København t.o.m februar 2018. Vi har således først nye tider efter den 1. marts 2018, men kan du ikke vente ind til da, henviser til vores svenske afdeling i Malmö på Långgårdsgatan 2, 211 21 Malmö. Du kan med fordel få udført din botox behandling på vores svenske klinik, der kun ligger 30-40 minutter fra København, hvor du f.eks. udnytter kursforskellen på den svenske krone og således sparer op til 25% på prisen.

Vi har både svensk og dansktalende personale på klinikken i Malmö.

Kontakt Malmö klinikken