Botox behandling

Slip af med rynkerne og alderstegnene

Behandlingen er effektiv mod reducering af rynker, linjer og øvrige metoder mod alderstegn, så som brynløft, behandling af læberynker etc.

Behandlingen er ideel til effektivt, at opnå en pænere og glattere hud.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Botox priser

Priserne er pr. behandling.

BEHANDLINGSOMRÅDE

Første område

Andet område

Panderynker

2.200 DKK

1.200 DKK

Mellem øjenbryn (vrede rynker)

2.200 DKK

1.200 DKK

Smilerynker / kragerynker

2.200 DKK

1.200 DKK

Næsens sider (kaninrynker)

600 DKK

500 DKK

Brynløft

1.200 DKK

800 DKK

Læberynker

1.200 DKK

500 DKK

Mundvige

600 DKK

500 DKK

Halsrynker

2.400 DKK

1.400 DKK

Kæbe

2.200 DKK

1.200 DKK

Hage

2.200 DKK

1.200 DKK

Gummy smile

1.200 DKK

800 DKK

Bemærk, at prisen for 2. område kun gælder, såfremt både første og andet område, udføres under samme Botox behandling. Får du udført kun et enkelt område under samme behandling, gælder prisen for 1. område.

Vistabel - Botulinum Toxin Type A
Azzalure - Botulinumtoksin Type A

Hos CLINIQUE NOIR anvender vi Vistabel samt Azzalure til vores Botox behandlinger i København. Begge produkter indeholder stoffet Botulinumtoxin Type A og anvendes til hud foryngende behandlinger, så som reducering og udglatning af rynker, brynløft etc.

Forundersøgelse

Pris

Konsultation v/ læge, 20 min

GRATIS

Om botox

– også kendt som Botulinum Toxin Type A

Botox er navnet på det mest kendte produkt som indeholder stoffet Botulinum Toxin Type A, og er dannet af Clostridium Botulinum bakterien. Præparatet har været anvendt i mere end 25 år til behandling af muskelspasmer, hos både voksne og børn, og igennem mange år også til behandling af ansigtsrynker. Præparatet forhindrer musklerne i at trække sig sammen, hvilket medfører at den overliggende hud bliver glat. Botox samt tilsvarende produkter er særlig velegnet til behandling af rynker og furer i øverste del af ansigtet. Mindre rynker i de nedre dele af ansigtet som f.eks. omkring munden og rynker på halsen kan evt. også behandles med forsigtighed.

Spørgsmål/svar – Botox

         

Stedet er rent og flot, man bliver taget godt imod hver gang af det søde personale.
Jeg har været der 3 gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds (1* botox 2* filler)

De er meget professionelle og ved uden tvivl om hvad de arbejder med.

De har en stor forstående for dine ønsker om kommer med alternativer, hvis de ikke mener det er den rigtige behandling til dig ud fra dine ønsker, uanset hvad går man glad og tilfreds derfra.

Kunne jeg give 3 ekstra stjerner skulle de bestemt gå til Clinique Noir.

Carina Knudsen

De bedste resultater

Med regelmæssig pleje af din hud kan du opnå rigtig gode resultater.

Benytter du dig samtidig af den rådgivning vi hos CLINIQUE NOIR kan give dig, vil gode resultater blive til topresultater.

Vi råder over et bredt hudpleje sortiment som har mange års forskning i bagagen. På den måde kan du sikre dig de bedste resultater.

Vi kan, ud fra vores solide erfaring, udvælge de produkter som passer netop til din hudtype.

Konsultation

En god relation bygger i høj grad på fortrolighed, tryghed og god kemi.

Inden du kan blive behandlet, skal du komme til en konsultation med vores læge. Ved konsultationen skal du udfylde et helbredsskema og du skal læse denne patientinformationen. Ved konsultationen vurderes dine helbredsoplysninger og eventuel medicinering, og lægen tager stilling til om og hvordan du må behandles med botox. Spørgsmål du har ud fra den skriftlige information eller andet besvares.

Du må gerne medbringe en pårørende eller ven/veninde i forbindelse med konsultationen.

Efter konsultationen skal du have 2 dages betænkningstid jf. gældende lovgivning om kosmetisk behandling. Efter betænkningstiden, vil den ønskede behandling kunne blive udført.

Behandling

For at minimere risikoen for blå mærker ved injektionsbehandling med botulinumtoksin, skal du helst undgå, at indtage blodfortyndende midler, herunder fiskeolie, ingefær og hvidløg, 1-2 uger forinden din behandling.

Behandlingen tager ca. 15-30 minutter, hvorefter præparatet injiceres i bestemte muskulaturer, således at disse muskler slapper af og reducerer rynker, såvel som fuger.

Det tager som regel 2-12 dage før den fulde effekt kan ses, alt afhængig af kroppens anatomi. Herefter har effekten af behandlingen en holdbarhed på 3-6 måneder.

Vi tilbyder ikke behandling med botulinumtoksin til gravide/ammende eller hvis du har visse sygdomme der svækker muskulatur eller nervesystem, som f.eks. ALS (Amylotrofisk lateral sklerose). Husk at informere hvis du har muskel- eller nervelidelser.

Eftertjek

Hos CLINIQUE NOIR er et eftertjek obligatorisk, hvilket foregår ca. 14 dage efter din behandling, hvor vi kvalitetstjekker resultatet og evaluere sammen med dig som patient, hvilket giver dig en optimal patientsikkerhed og kvalitetssikring.

Vejledning

Læs mere om botox som behandlingsform og historien bag.

Processen

VIGTIG information, inden du booker en forundersøgelse.

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til botox behandling, eller ønsker at booke en tid forundersøgelse.

Hvilke områder ønsker du at få lavet botox?

SPARXPRES

Køb nu, betal senere

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret

Spørgsmål & svar

Nedenfor finder du de af vores patienters oftest stillede spørgsmål iht. Botox og injektionsbehandling generelt.

1.

Hvad bruges Botox til?

Hvad kan Botox bruges til?

Botox bruges til mennesker der ønsker at minimere de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker i ansigtet.

2.

Hvem opfandt Botox?

Hvornår blev Botox opfundet?

Hvornår opfandt man Botox?

Tilbage i 1950’erne opdagede man, at man ved at indsprøjte ganske små mængder af Botulinumtoksin Type A ind i en overaktiv muskel, kunne forhindre frigivelsen af acethylcholin fra synapsen for enden af en nerve. Dette resulterede i, at nerven ikke længere kunne sende signal ud til musklen, og at musklen derved ikke kunne trække sig sammen i en periode på 4 til 6 måneder.

Alan Scott der arbejdede med øjensygdomme, ville forsøge at bruge denne viden i sit arbejde, og han slog sig derfor sammen med Allergan Inc., der i 1988 købte rettighederne til stoffet. Man lavede først forsøg på at kurere øjenmuskelforstyrrelser med stoffet, men opdagede hurtigt at det havde eftertragtede kosmetiske effekter. FDA godkendte i april 2002 Botox til kosmetisk brug. I 2006 var behandling med Botox den mest udbredte kosmetiske behandling i USA.

3.

Hvem får Botox?

Hvem bruger Botox?

Patienter som har begyndende eller eksisterende rynker.

4.

Hvem må lave Botox behandlinger?

Hvem må give Botox?

Hvem må lave Botox?

Hvem kan give Botox?

Hvem må sprøjte Botox?

Hvem giver Botox?

Hvem må udføre Botox?

Hvem må give Botox behandlinger?

Det gør kosmetisk sundhedspersonale, herunder læger og sygeplejersker der er specifikt efteruddannet indenfor området.

5.

Hvem producerer Botox?

I 1988 købte Allergan Inc. rettighederne til stoffet, og i 1989 blev stoffet godkendt af FDA (Food and Drug Administration, USA). Allergan omdøbte herefter stoffet til Botox, som i dag er den mest kendte betegnelse for botulinumtoxin.

6.

Botox hvad er det?

Hvad stammer Botox fra?

Hvor kommer Botox fra?

Hvordan laves Botox?

Hvordan fremstilles Botox?

Botulinumtoxin, eller ”Botox”, er et protein og et neurotoxin, der dannes af bakterien Clostridium botulinum. Clostridium botulinum findes i tarmen, og Botox er derfor også et naturligt produkt.

7.

Hvad koster Botox behandling?

Botox hvad koster det?

Hvad koster Botox i panden?

Hvad koster Botox i Danmark?

Hvad koster Botox behandling?

Hvad koster det at få Botox i panden?

Hvad koster behandling med Botox?

Hvor meget koster Botox?

Hvorfor er Botox så dyrt?

Det er meget individuelt hvad de forskellige klinikker der tilbyder Botox, tager for en behandling. Man skal tænke meget over, hvor man får lavet sin behandling. Pris og kvalitet hænger ofte sammen – det kan være en meget dårlig idé at få lavet sin behandling det billigste sted, man kan finde.

8.

Hvad koster Botox i læberne?

Hvad koster det at få Botox i læberne?

Hvor længe holder Botox i læberne?

Hvor meget koster Botox i læberne?

Kan man få Botox i læberne?

Det er en misforståelse for mange, at Botox bruges i læberne. Da Botox får musklerne til at slappe af, ville Botox i læberne betyde, at munden ville komme til at hænge og man ville have besvær med helt almindelige ting som at tale og spise – bestemt ikke et ønskværdigt scenarie. I læberne bruges i stedet filler, som er en gel der bidrager til volumen og form.

9.

Hvad koster Botox under øjnene?

Kan man få Botox under øjnene?

Ligeledes som med læberne, er det helt misforstået at man behandler render under øjnene med Botox. Botox får musklerne til at slappe af, og Botox under øjnene ville derfor kun resultere i at området under øjnene ville komme til at hænge og se slapt ud. For at mindske den mørke farve samt udhuling bruger man en filler, der ”fylder ud” og får området til at se mindre træt ud og giver noget af den volumen tilbage som man kan tabe med årene.

10.

Hvad er Botox behandling?

Botox hvordan virker det?

Ved behandling med Botox sprøjtes meget små mængder botulinumtoxin, også kaldet Botox, ind under huden i musklen på udvalgte steder med en meget tynd nål. Botox går ind og hæmmer frigivelsen af signalstoffet acethylcholin mellem nerve og muskel, så musklen slapper af og huden udglattes. Effekten indtræder efter 2-14 dage og ophører typisk efter 3-6 mdr. Herefter kan behandlingen gentages.

11.

Hvad er Botox og Restylane?

Hvad er forskellen på Botox og Restylane?

Forskellen på Botox og Restylane?

Botox og Restylane er to vidt forskellige ting. ”Botox” er den kendte betegnelse for botulinumtoxin, der i ganske små mængder virker ved at musklerne afslappes og glattes ud i et udvalgt område. Ligeledes er ”Restylane” det mest kendte filler produkt, fordi det var det første på markedet, men der findes i dag mange andre mærker indenfor fillers. Fillers er en gel, primært bestående af hyaluronsyre, som også findes naturligt mange steder i kroppen. Den injiceres under huden for at reducere rynker, udglatte og fylde ud.

12.

Hvad er bedst Botox eller Restylane?

Hvad er bedst Restylane eller Botox?

Det kommer helt an på situationen. Botox får musklerne til at slappe af og huden udglattes imens filler ”fylder ud”, der hvor man f.eks har dybere linjer. Ofte kan en kombinationsbehandling med både Botox og filler være en god idé for at opnå det bedste resultat. Man kan altid konsultere med sin læge eller sygeplejerske, der vil hjælpe med at vejlede til det bedste resultat. Ønsker du dog en botox behandling, skal du først til konsultation hos lægen, der stiller indikation for behandlingen.

13.

Hvor længe holder Botox?

Botox hvor lang tid holder det?

Botox hvor længe holder det?

Hvor længe holder Botox behandling?

Hvor længe holder Botox ved øjnene?

Botox hvor ofte?

Hvornår aftager Botox?

Hvornår forsvinder Botox?

Hvor længe holder Botox i panden?

Hvor lang tid holder Botox?

Hvor lang tid holder en Botox behandling?

Hvor lenge varer Botox i pannen?

Hvor lenge varer Botox behandling?

Hvor lenge varer effekten av Botox?

Hvor længe varer Botox?

Hvor lang tid holder Botox i læberne?

Hvor længe holder en Botox behandling?

Botox holder ca. mellem 3-6 mdr. Ved de fleste patienter vil virkningen aftage hurtigere de første gange man får en behandling, men efterhånden vil man opleve at resultatet kan holde omkring de 6 mdr. Når virkningen begynder at aftage, kan man få foretaget en ny behandling.

14.

Hvorfor får folk Botox?

Botox hvornår?

Hvorfor Botox?

Hvorfor vælge Botox?

Hvorfor får man Botox?

Botox hvor?

Hvor kan man ta Botox?

Hvor bør man ta Botox?

Man bruger Botox til steder, hvor man bruger sine muskler meget, og derved hurtigere danner rynker. Det er meget populært at bruge Botox i eksempelvis panden, mellem brynene og ved linjerne ved siden af øjnene, fordi det får musklerne til at slappe af, og derved glatter huden ud i området.

15.

Hvor hurtigt virker Botox?

Botox hvor hurtigt virker det?

Botox hvornår virker det?

Botox går ind og hæmmer frigivelsen af signalstoffet acethylcholin mellem nerve og muskel, så musklen slapper af og huden udglattes. Dette kan tage lidt tid, og derfor går der mellem 2-14 dage før man ser effekten af sin Botox behandling.

16.

Hvor forsvinder Botox hen?

Botolinumtoxin eller Botox er et naturligt protein, og derfor nedbrydes det i kroppen og forsvinder i løbet af 3-6 mdr.

17.

Hvor farligt er Botox?

Hvorfor er Botox farlig?

Hvilke bivirkninger har Botox?

Botox i så små mængder, som der bruges til kosmetiske behandlinger, er meget sjældent farlige. Alvorlige allergiske reaktioner er uhyre sjældne, og der er ingen kendte senfølger. Der kan forekomme mindre forbigående gener i relation til injektionerne, såsom rødne, hævelse, blå mærker og kløe, og i sjældne tilfælde kan der opstå infektion ved indstiksstedet, hovedpine de første par dage efter behandlingen og kortvarige lette influenzalignende symptomer.

18.

Hvordan føles Botox?

Når man får lavet en behandling med Botox, mindskes evnen til at rynke med huden de steder, hvor behandlingen er foretaget. Man vil stadig have fuld føling i huden, men evnen til at ”rynke” formindskes.

19.

Hvordan foregår Botox?

Hvordan foregår en Botox behandling?

Selve behandlingen foregår med enkelte stik med en tynd nål, hvor der injiceres ganske små mængder Botox i musklen under huden. Dette opleves ofte kun som små prik i huden, og er ikke forbundet med reel smerte, men nærmere som let ubehag.

20.

Kan man få Botox på recept?

Nej, det kan man ikke. Årsagen til dette er, at det er ulovligt at udføre behandlinger på sig selv eller andre, uden at være uddannet til det.

21.

Hvor ofte må man ta Botox?

Der er som sådan ikke nogen regler for hvor ofte man kan få udført Botox behandlinger, dog er det meget lidt ønskværdigt at overdosere sig selv, ved at få foretaget ny behandling før effekten af den forrige er gået væk af sig selv. Overdosering vil betyde, at mimikken på det pågældende område helt vil forsvinde, og denne er meget vigtig ift. kommunikation og kropssprog, således at man ikke ender ud med et ”dukkeansigt”.

Brug for hjælp?

Vi håber du fandt svaret på dine spørgsmål i vores botox guide, men skulle du sidde tilbage med et spørgsmål, der ikke er besvaret her på listen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.