FILLERS

Filler behandling

Behandling af dybe rynker, ar og læber

Injektionsbehandling med fillers anvendes for at tilføre volumen, f.eks. ved læbeforstørrelse eller korrigering af skæve læber/smil, ændre øvrige ansigtets konturer og udglatte dybe rynker. De mest almindelige behandlingsområder er ansigt, hals og hænder. Resultatet giver et fyldigere, glattere og ungdommeligt udseende.

Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger, bl.a. fordi behandlingen giver umiddelbart resultat, straks efter behandlingen. Behandlingen indebærer tilmed lav risiko og meget begrænset rekonvalescens.

Spørgsmål/svar – Fillers

Filler priser

Non-permanent filler

0,5 ml. sprøjte

1,0 ml. sprøjte

Panderynker

2.200 DKK

3.300 DKK

Mellem øjenbryn (vredesrynker)

2.200 DKK

3.300 DKK

Næsen

2.200 DKK

Læberynker/rygerynker

3.300 DKK

Mundvige

2.200 DKK

Halsrynker

3.700 DKK

Læber

2.800 DKK

3.700 DKK

Tear through (mørke rander)

3.700 DKK

Marionette linjer

3.300 DKK

Kinder

3.300 DKK

V-shape

3.300 DKK

Kæbe linje

3.300 DKK

Nasolabial linjer

3.300 DKK

VOLITE (fugtgivende)

3.100 DKK

Reducering af ar

3.700 DKK

Hænder

3.700 DKK

Hage

2.200 DKK

3.300 DKK

Vi giver 20% rabat på efterfølgende sprøjte 1.0 ml., når både første og anden ml., anvendes under samme behandling.

0,5 ml. sprøjter fås kun af mærket Teosyal og Juvéderm.

Det er ikke altid tilstrækkeligt med 1 eller 2 sprøjter med filler, hvis du ønsker at opnå ønsket resultat. Omfanget og mængden af produkt der er nødvendigt, skal således vurderes i samråd med vores sygeplejerske, under selve konsultationen.

Teosyal - fillers
Restylane - fillers
Juvedérm - fillers

Hos CLINIQUE NOIR anvendes markedets bedste produkter til vores fillers behandlinger. Produktet anvendes til løbeforstørrelser, udglatning af dybe rynker i nedre del af ansigtet, kindløft og kan endvidere anvendes til dybe rynker i panden.

Forundersøgelse

PRIS

v/ læge

950 DKK

v/ sygeplejerske

GRATIS

Konsultation er altid gratis hos sygeplejersken.

Ønsker du i stedet konsultation hos vores læge, koster dette 950 DKK. Forundersøgelsen udføres i vores afdeling Malmö, hvortil behandlingen kan vælges at blive udført samme dag eller under dit næste besøg hos klinikken i Malmö.

Pickup service

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

         

Jeg vil til hver en tid anbefale clinique noir.

Man blir mødt af Josephine i receptionen som er sød og smilende, og som gør at man allerede fra starten af føler sig tryg.

Jeg havde bagefter fornøjelsen af Majas yderst professionelle væsen, som gjorde mine læber kysseklare. Hun er virkelig grundig og hun slipper dig ikke før resultatet er perfekt.

Tak til Maja, du er den bedste!

Christina Petersen

De bedste resultater

Med regelmæssig pleje af din hud kan du opnå rigtig gode resultater.

Benytter du dig samtidig af den rådgivning vi hos CLINIQUE NOIR kan give dig, vil gode resultater blive til topresultater.

Vi råder over et bredt hudpleje sortiment som har mange års forskning i bagagen. På den måde kan du sikre dig de bedste resultater.

Vi kan, ud fra vores solide erfaring, udvælge de produkter som passer netop til din hudtype.

Samtaler

Introduktionsmøde

Inden selve forundersøgelsen og behandlingen, afholdes et introduktionsmøde med vores sygeplejerske, hvilket har til formål at få afdækket, hvorvidt patienten ønsker behandling med non-permanent filler, botox eller begge dele samt kort præsentation af klinikken, vores koncept og priser.

Efter introduktionsmødet kan der, såfremt patienten ønsker dette, blive booket tid til enten delvist eller udelukkende fillers behandling i Malmö, hvortil patienten herefter indstilles til selve forundersøgelsen, der tilmed foregår i vores afdeling i Malmö.

Forundersøgelse

Forundersøgelsen, også kaldet konsultationen, foregår i vores afdeling i Malmö. Forundersøgelsen er obligatorisk og har til hensigt, at få stillet en indikation af hvorvidt patienten er egnet til ønsket behandlingstype.

Vi anbefaler altid vores patienter, at træffe en velovervejet beslutning, men efter din forundersøgelse, kan du såfremt det ønskes, vælge at få udført din behandling samme dag i Malmö klinikken.

Pickup service

Eftertjek

Vi anbefaler altid, at du kommer ind til et eftertjek, ca. 14 dage efter din filler behandling, hvor vores sygeplejerske kvalitetstjekker resultatet og evaluere sammen med dig som patient, hvilket giver dig en optimal patientsikkerhed og kvalitetssikring.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Vejledning

Fillers anvendes til at give volumen og reducering af dybe rynker.

Processen

VIGTIG information, inden du booker en forundersøgelse.

Juvéderm VOLITE

Juvéderm VOLITE er en revolutionerende nyhed indenfor fillers. Produktet indeholder hyaluronsyre og injiceres lige som alm. fillers. VOLITE er fugtgivende, styrker kollagenproduktionen og forbedrer hudens fasthed, hvilket giver en fugtmættet, glat og spændstig hud.

Hvad er Juvéderm VOLITE?

Juvéderm VOLITE

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til fillers behandling, eller ønsker at booke en tid til forundersøgelse.

Hvad ønsker du at få lavet?

SPARXPRES

Betal efter 6 mdr.

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret

CLUB NOIR

Optjen point og spar mange penge med CLUB NOIR

Husk at du som gratis medlem af CLUB NOIR løbende optjener point for dine udførte behandlinger i klinikken, svarende til at du får din 6. behandling GRATIS.

Læs mere

Spørgsmål & svar

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores patienter, som vi oftest har fået stillet iht. fillers behandling og injektionsbehandling generelt.

1.

Hvad er filler?

Hvad er fillers?

Filler er den udbredte betegnelse for en gel, som hovedsageligt består af hyaluronsyre. Gelen injiceres med en tynd nål under huden, og kan blandt andet bruges til at fjerne rynker og fine linjer, tilføje volumen til læberne samt løfte kindbenene. Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, blandt andet i hudens bindevæv, og det bidrager til at binde fugt i huden samt give øget fasthed og elasticitet. Alle godkendte filler mærker i Europa er ikke-permanente, da dette også kan give permanente problemer, med undtagelse af Aquamid, der er en permanent filler. Ikke-permanent filler betyder at produktet naturligt forsvinder fra kroppen i løbet af 6-24 mdr.

2.

Hvilken filler er bedst?

Der er mange forskellige mærker af fillers som er godkendt i Europa, herunder Restylane, Juvéderm, Teosyal og Emervel. Der er forskellige typer fillers til forskellige områder – F.eks. anvendes en tyndere filler til området under øjnene, og en mere fast filler til at tilføre volumen til læberne. Mange kender “Restylane”, fordi det var det første filler produkt på markedet, og derved er navnet hængt ved. Dog er det ikke ensbetydende med, at “Restylane” er det optimale produkt til netop din behandling. Alt afhængigt af hvilket område man ønsker at få behandlet, vil den vi som autoriseret og professionel kosmetisk behandler, være behjælpelig med at finde den helt rette filler til formålet.

3.

Hvad koster filler?

Hvad koster fillers?

Prisen på filler er meget individuel fra klinik til klinik, dog skal man være påpasselig med at vælge et tilbud der virker for godt til at være sandt. Pris og kvalitet hænger ofte sammen og det vigtigste er, at man får udført sin behandling af en dygtig sundhedsfaglig person, som er uddannet og autoriseret til netop denne kosmetisk behandling. Man bør altid tjekke op på pålideligheden hos klinikker der har meget billige tilbud, og ikke gå på kompromis med kvalitet.

4.

Hvad er filler i læberne?

Filler er en gel hovedsageligt bestående af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen, blandt andet i hudens bindevæv. Gelen injiceres med en tynd nål i læbernes væv, og bidrager til øget volume samt en mere markeret læbekant hvis man ønsker det. Filler i læberne kan både bruges hvis man ønsker at supplere sine egne læber med mere volumen, men også hvis læberne med årene har mistet noget af sin fylde, og man ønsker at genskabe det look man havde førhen. Filler i læberne behøver ikke at virke overdrevet, det er muligt at skabe et helt naturligt look hvis det er det man ønsker.

5.

Hvor længe holder filler?

Hvor lenge varer fillers?

Normalt holder filler 6-24 mdr., dog ved læbeforstørrelse ca. 6 måneder, men denne periode kan dog variere. Hvis man kontinuerligt får lavet behandlinger med filler vil effekten efterhånden holde længere, og det er muligt for nogle blot at vedligeholde effekten af deres behandling én gang årligt. Filleren forsvinder langsomt og gradvist, og man vil derfor ikke opleve at effekten forsvinder fra den ene dag til den anden.

6.

Kan man blande fillers?

Kan man blanda olika fillers?

Hvis man ønsker at kombinere forskellige typer fillers, kan dette sagtens lade sig gøre, og er ikke skadeligt på nogen måde. Hvis man ønsker at blive behandlet med både filler og botox under samme behandling, er dette også muligt.

7.

Kan man fjerne fillers?

Kan man ta bort fillers?

Kan man ta bort fillers i läpparna?

Langt overvejende del er yderst tilfredse for deres resultat, men skulle man alligevel stå i en situation hvor man har fået lavet en behandling som er utilfredsstillende, i en sådan grad, at man ikke kan vente med at den går ud af sig selv, kan filleren opløses. Til dette anvendes et specielt enzym ved navn hyaluronidase der nedbryder hyaluronsyren (filleren). Det er naturligvis påkrævet, at en professionel og godkendt behandler udfører denne behandling. Filler forsvinder af sig selv i løbet af 6-24 mdr., og eftersom det er et naturligt produkt, nedbrydes filleren gradvist i kroppen og forsvinder helt problemfrit. Man skal ikke være bekymret for at filleren “udvider” huden, og at man dermed står med “løs” hud når filleren forsvinder. Huden vil blot finde tilbage til den tilstand den var i før, selve behandlingen blev udført.

8.

Kan man tage sol efter fillers?

Kan man sola efter fillers?

Ja, man kan godt tage sol efter en filler behandling, både udendørs og i et solarium. Man skal dog være opmærksom på, at høj varme kan være medvirkende til at filleren forsvinder hurtigere end den ellers ville.

9.

Kan man drikke alkohol efter fillers?

Kan man dricka alkohol efter fillers?

Man kan sagtens drikke alkohol efter en filler behandling, og alkohol har ingen betydning for fillerens effekt. Dog anbefaler vi hos CLINIQUE NOIR altid vores kunder til ikke, at spise og drikke i mindst to timer efter en behandling med filler i læberne, af hensyn til at mindske risikoen for infektion.

10.

Hvor kan man købe fillers?

Vart kan man köpa fillers?

Var kan man köpa fillers?

Man kan købe fillers ved klinikker, privathospitaler- eller andre behandlingssteder der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed ti,l at udfører injektionsbehandlinger med botox og fillers. Her er det det professionelt sundhedspersonale, som er specieluddannet indenfor området, der udfører behandlingen. Det er dermed ikke muligt selv, at købe hverken fillers eller botox til hjemmebrug. I Danmark er det ulovligt at udføre behandlinger med botox og fillers på sig selv og andre, uden retmæssig uddannelse samt godkendelse hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

11.

Kan man træne efter fillers?

Kan man träna efter fillers?

Træning generelt har ikke nogen indvirkning på fillerens effekt, og man kan derfor principielt set sagtens træne som man har lyst til. Dog vejleder vi hos CLINIQUE NOIR altid til, at man holder sig fra hård fysisk træning op til 24 timer efter behandlingen. Dette er for at tilsikre, at filleren får lov til at integrere sig ordentligt med vævet, og at man ikke uhensigtsmæssigt kommer til, at røre for meget ved det behandlede område, af hensyn infektionsfare m.m.

12.

Kan filler flytte sig fra et sted til et andet?

Kan fillers flytta på sig?

Nej, filler flytter sig ikke fra det behandlede område. Det er en meget sejlivet myte, at filler kan flytte sig rundt i kroppen efter det er blevet injiceret. Filleren nedbrydes og forsvinder langsomt fra kroppen, men det vil ikke flytte sig.

13.

Får man blå mærker af fillers?

Får man blåmärken av fillers?

Hos CLINIQUE NOIR har vi ry for, at være yderst grundige i vores arbejde, men der vil naturligvis altid være en risiko for, at få blå mærker omkring det behandlede område, af den årsag at behandleren ikke kan se de meget små blodkar der ligger under huden, og som forårsager de blå mærker, hvis de bliver ramt. Mange oplever, at de slet ikke får blå mærker, mens andre gør. Skulle man være én af dem der oplever blå mærker, skal man vide at det ikke er farligt, og at de forsvinder i løbet af ca. 5-7 dage.

14.

Er filler farligt?

En filler behandling indebærer lav risiko og man vil opleve at det behandlede område kommer sig hurtigt. Filler er forbundet med meget få bivirkninger, men som ved enhver anden injektionsbehandling, vil der kunne forekomme lokal smerte, ømhed, let rødme, hævelse og blå mærker. Infektion ses sjældent, men kan i visse tilfælde kræve antibiotikabehandling. Hos CLINIQUE NOIR tilbyder vi altid vores kunder, i forbindelse med deres behandling, at de kan ringe til vores døgnnummer og kontakte os 24 timer i døgnet. På den måde kan vores kunder altid føle sig i trygge hænder, og skulle der opstå en situation hvor man fortryder sin behandling, kan filleren fjernes vha. indsprøjtning af et specielt enzym der opløser filleren.

Brug for hjælp?

Vi håber du fandt vores FAQ nyttig og fandt svaret på dine spørgsmål, men skulle du fortsat have et uafklaret spørgsmål, der ikke er besvaret her på listen, så kontakt os endelig.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Pickup Service København  Malmö

Behandlingen udføres i Malmö

Bemærk, at vores fillers behandlinger kun udføres hos CLINIQUE NOIR Malmö, som er vores svenske specialiseret afdeling indenfor kosmetiske bebehandlinger. Vi henviser derfor til vores svenske afdeling i Malmö på Långgårdsgatan 2, 211 21 Malmö.

Du kan med fordel få udført din fillers behandling på vores svenske klinik, der kun ligger 35 minutter fra København, hvor du f.eks. udnytter kursforskellen på den svenske krone og således sparer op til 25% på prisen.

Vi har både svensk og dansktalende specialuddannet personale på klinikken i Malmö og tilbyder vores danske patienter gratis pickup service, der bringer dig tur/retur til Malmö.

Pickup service