Fillers – Hvad er fillers og er de permante?

Plastikkirurgi kan godt virke skræmmende, men det er det faktisk langt fra. Mange forbinder det med det, som man ser i TV, men det behøver overhovedet ikke at være så voldsomt. Der er mange forskellige former for kosmetisk kirurgi, og det er langt fra dem alle som er så omfattende. Faktisk så vælger mange noget småt, som ser helt naturligt ud. Hvis du gerne vil have et naturligt look fra et indgreb, så er fillers en god mulighed. 

Hvad er fillers lavet af?

Fillers er lavet af stabiliseret hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i kroppen. Fillers bruges ved at indsprøjte det ind i hudens øverste lag. Det kan være i læberne, kinderne eller andre steder. Fordi fillers er lavet af et naturligt stof for kroppen, så behøver de ikke særlig meget forberedelse. Faktisk varer et indgreb kun omkring 30 minutter. Efter du har fået indsprøjtet fillers, så vil du kunne se en effekt med det samme. Du skal dog være opmærksom på, at det endelige resultat først er synligt cirka 14 dage efter. 

Hvor permanente er fillers?

Fillers er ikke permanente, hvilke også er noget af det, som gør dem så populære. Du skal altså ikke binde dig til et nyt udseende hele livet, hvilket er noget, som mange finder betryggende. Normale fillers kan holde i 4-12 måneder, og der er mange ting som kan spille ind i deres holdbarhed. Det kan både gå an på typen af fillers, men også din krop. De steder på din krop, hvor du bevæger dig meget, vil fillers ikke holde så længe. Det er for eksempel steder som din læber, hvor der er meget bevægelse. Hvis du vælger at få fillers et sted, hvor der ikke er særlig meget bevægelse, så vil de typisk holde meget længere. Det kommer også an på, hvad dit stofskifte er, og hvad dit aktivitetsniveau er. Hvis de er høje, så holder dine fillers typisk ikke særlig længe. 

Hvor kan du få lavet fillers behandling?

Du kan få lavet fillers mange forskellige steder, og der er mange grunde til, at folk vælger at få lavet fillers. Et af de mest populære steder at lave fillers er læberne. Et andet populært sted er kinderne, hvor fillers kan give dig højere kindben. Du kan også bruge fillers til at glatte rynker og linjer ud. Det kan for eksempel være under øjet eller ved hagen. Du kan også bruge dem til at glatte din kæbelinje ud.