Hårfjerning med tråd – Threading

Mennesket har alle dage plejet håret og fjernet uønsket hårvækst. Threading eller hårfjerning med tråd er en smart måde at ordne ansigtets hår på en enkel og så smertefri måde som muligt. Det indebærer nemlig udelukkende et stykke tråd og en dygtig behandler, der med sikker hånd kan fjerne din uønskede hårvækst i ansigtet.

Hvad er hårfjerning med tråd?

Hårfjerning med tråd er oprindeligt fra Indien og Centralasien, hvor man har brugt og stadig bruger metoden til at ordne brynene og fjerne uønsket hårvækst i ansigtet. Igennem de seneste år er det blevet mere og mere populært i vesten, da det er en meget effektiv og enkel måde at klare hårfjerningen på. Det bliver særligt brugt til at forme brynene, hvilket har været meget in de seneste år.

Med threading kan din behandler nemt og enkelt forme dine bryn og fjerne uønsket hårvækst i ansigtet med blot en sytråd. Det kræver teknik, men der kan opnås et meget præcist og smertefrit resultat.

Sådan foregår hårfjerning med tråd

Til forskel fra at bruge en skraber, voks eller pincet, så kræver threading helt enkelt kun en tråd. Derfor er det et rigtig godt alternativ til dig, der har allergi eller hurtigt får irriteret hud af for mange produkter.

Tråden er ofte lavet i enten tynd bomuld eller polyester, og den lægges dobbelt og bliver snoet om sig selv. Selve tråden fastholdes med fingrene og eventuelt munden, så den er spændt ud og snoet stramt.

Når den snoede tråd rulles hen over ansigtshuden, så fanger den hårene og rykker dem ud med rødderne. På den måde får du et helt glat og meget langtidsholdbart resultat. Selve hårfjerningen kan klares i en meget lige linje, når tråden trækkes korrekt, så der opnås en stor præcision med faconen på bryn.

Fordelen ved hårfjerning med tråd

Der er mange grunde til, at hårfjerning med tråd er blevet mere og mere populært i vesten. Det er dog udelukkende til ansigtet, men med et øget fokus på velplejede bryn, så er metoden helt perfekt. Her er en række fordele ved at vælge threading fremfor voks eller pincet:

  • Din behandler kan opnå mere præcision og kontrol sammenlignet med voks
  • Det er mere skånsomt for huden, fordi der ikke bruges produkter
  • Til forskel fra en pincet kan man med tråden plukke flere hår ud på én gang, så det er mindre smertefuldt

Threading er et godt valg til dig, der ønsker en nem og effektiv måde at få ordnet brynene eller fjernet uønsket hårvækst i ansigtet på.