fedtfrysning-coolsculpting-neg

Sikker og effektiv fedtfrysning med CLATUU 360

Vi fryser fedtet væk – Ganske nænsomt, effektivt og i Københavns bedste hænder. Behandlingen giver op til 30% fedtreduktion pr. behandling og tager blot 60 min.

Priser og info

Få fjernet ønsket hår effektivt og smertefrit. Hårene fjernes med IPL laser og kræver ca. 6-12 behandlinger, før hårene er helt væk.

Priser og info

Gør som de kendte i Hollywood, få en carbon peeling der reducerer rynker og akne samt øger collagen produktionen i huden, hvilket giver et frisk look.

Priser og info

Atle, Speciallæge

Vores hudlæge har mere end 30 års erfaring og kan udskrive recepter, udføre mindre operationer og tage prøver (biopsi) fra huden som indsendes til laboratoriet.

Undgå lange ventetider i det offentlige og få behandlet modermærker, hudinfektioner, akne og bumser, svedproblem, pPigmentforandringer etc.

Priser og info

Reducering af rynkerne med simpel injektionsbehandling, der bremser aldringstegnene uden brug af kirurgi.

Priser og info

Injektionsbehandling med fillers anvendes for at tilføre volumen, herunder læbeforstørrelse, ændre ansigtets konturer og udglatte dybe rynker etc.

Priser og info

co2laser-core2re-neg

Få opstrammet huden, fjernet ar, godartet modermærker samt reduceret rynker, cyster, fedtknuder o.lign. med Co2 laser.

Behandlingen udføres udelukkende af erfaring speciallæge ved brug CO2RE fra Candela, som er én af markedets absolutte bedste lasermaskiner. Resultat ses allerede efter blot 1-4 behandlinger.

Priser og info

Vælg mellem vores mange forskellige varianter af intimvoks behandling, alt fra Brazilian (brasiliansk), Hollywood, Californian (Tanga), Spansk og bikini.

Priser og info

Få fjernet hårene nænsomt med enten voks eller tråd og undgå røde knopper efter barbering med skraber.

Priser og info

permanent-makeup-neg

Få tatoveret øjenbryn og slip for at optegne brynene hver morgen!

En permanent makeup behandling, fremhæver dine bryn, korrigere symmetrien i brynene og giver ekstra fylde, steder hvor hårene ikke gror så tæt.

Priser og info

Kom af med rosacea, acne, hyperpigmentering, kronisk rødme og begyndende linjer + rynker etc.

Priser og info

Kunstige øjenvipper der giver den fylde du fortjener. Vi farver samt retter også dine bryn og vipper.

Priser og info

Vi har designet en eksklusiv luksus behandling til dig, der har brug for at få en pause fra hverdagen, og ønsker en indre ro samt følelse af velvære.

Priser og info

Få fjernet dine karsprængninger effektivt med laser og få en pæn og ensartet hud tilbage, efter blot få behandlinger.

Priser og info

Skønhedsbehandling

Fremhæv din skønhed og opnå et yngre udseende!

Hos CLINIQUE NOIR i København, sætter vi en ære i professionalisme, hvor behandlinger udføres med hensyntagen til det enkelte individ. Alle vores behandlinger udføres af faguddannet personale, herunder læge, sygeplejersker og kosmetologer. Vi anvender kun de bedste og mest eksklusive produkter inden for branchen.