Kosmetisk behandling til mænd

Hos CLINIQUE NOIR har vi oplevet en eksplosion af mandlige patienter, de får løbende udført en række æstetiske behandlinger, herunder f.eks. hårfjerning med laser eller reducering af rynker vha. af injektionsbehandling med enten botulinumtoksin (botox) eller ikke-permanent filler, fordi alderstegnene begynder at træde frem.

Når mænd f.eks. slipper af med indgroede hår pga. barbering, akne ramt hud eller uønsket hårvækst på ryggen, brystet o.lign. Når de opnår en friskere og yngre hud, med f.eks. en carbon peeling, også kaldet rejuvenation (hudforyngelse) eller botox behandling der reducere rynkerne, så får de mere tid til at være dem de i virkeligheden er.

Det er dejligt at se at mændene har taget kosmetiske behandlinger til sig, og vi bliver meget glade og stolte når de opnår de mål de har sat for sig selv og deres krop.

... Se mere

Men do not do botox, they do “brotox”

Book tid online

-eller ring på   70 70 75 48

Frederik Fetterlein

går op i sit udseende og mest for sin egen skyld. Han kom til CLINIQUE NOIR da han ønskede at få fjernet sine mørke rander under øjnene. Faktisk havde han gået med det i noget tid, men var nervøs for at tage skridtet og var i tvivl om hvilken klinik han skulle vælge, der kunne klare opgaven og udføre en professionel, såvel som tryg behandling. Efter noget tids søgen, faldt valget på CLINIQUE NOIR, hvor han fik fjernet sine øjenrander, også kaldet tear-trough. En sådan behandling holder i ca. 2 år og udføres ved, at injicere ikke-permanent filler ind under huden med en tynd nål (cannula). Behandlingen udføres udelukkende af specialuddannet sygeplejersker og læger.

Book online

Book en gratis konsultation og få afklaret dine spørgsmål.

Book tid

Jeg har fået botox af flere omgange og er ikke bleg for at indrømme det. Her den senere periode var mine øjenrander begyndt at genere mig og var ærligt talt i tvivl hvilken behandling der var den rette. Besøgte flere klinikker og fik forskellige svar, og var egentlig af den opfattelse at der skulle kirurgi til at klare opgaven. Men så fandt jeg CLINIQUE NOIR, hvor det fra første konsultation føltes rigtigt i maven. Her modtog jeg en fyldestgørende og jordnær rådgivning, hvorfor valget hurtigt faldt på CLINIQUE NOIR, da de er en seriøs klinik, er kvalitetsbevidste og har et meget højt fagligt niveau. Klinikken er eksklusiv i form af deres atmosfære samt det faktum, at de giver sig tid til mig som patient, uanset hvor mange spørgsmål jeg har.

– Frederik Fetterlein

Smukke mennesker klarer sig bedre på arbejdsmarkedet end mindre smukke mennesker. De tjener mere, har en højere sandsynlighed for at få et lederjob og klarer sig bedre over hele karrieren.

– Mads Meier Jæger, Prof., Ph.D, Københavns Universitet

Københavns Universitet var blandt deltagerne i forskningsprojektet, som bygger på amerikanske data fra The Wisconsin Longitudinal Survey. De har fulgt godt 10.000 personer i Wisconsin, USA gennem mere end 50 år – fra 1957 til 2011 – og kan konkludere, at de smukke testpersoner både har været bedre tilpas med sig selv og mindre tilbøjelige til at blive deprimerede.

Kilde: http://samf.ku.dk/..

Specialister i æstetik

Hos CLINIQUE NOIR ser vores veluddannede specialister frem til at opfylde dine kosmetiske ønsker. Din rejse frem til dit mål, begynder med en gratis konsultation, før dine valgte behandlinger, her hvor vil du blive stillet en række sundhedsfaglige spørgsmål, få oplyst og udleveret vigtig patientinformation.

Book en gratis konsultation hos vores speciallæge eller sygeplejersker og få afklaret de spørgsmål du sidder med ift. at få udført en eller flere specifikke kosmetiske behandlinger.

Mød personalet

Gratis konsultation

Book tid til en samtale hos vores læge eller sygeplejerske, hvor vi gennemgår dine ønsker og finder den rette behandling. Du vil få udleveret patientinformation samt skulle svare på en række spørgsmål via vores helbredsskema. Samtalen er gratis og tager 15-20 min.

Herefter skal der for visse behandlinger, herunder f.eks. botox og filler, gå minimum 2 dages betænkningstid, før du kan få udført selve behandlingen.

Book tid

Smukke mennesker oplever positiv særbehandling både socialt og på arbejdsmarkedet, alene fordi de på grund af deres udseende anses som både bedre, klogere og mere kompetente mennesker.

– Niels Holm Jensen, Ass. prof., Ph.D, Aarhus Universitetet

For både mænd og kvinder gælder det, at ansigtstrækkene skal være symmetriske og måske lidt overraskende også gennemsnitlige. Den ideelle kvinde skal desuden have et ungdommeligt næsten barnligt udseende.

Kilde: https://www.etik.dk/..