Amplifying your beauty

CLINIQUE NOIR

Hos CLINIQUE NOIR bestræber vi os på eksklusivitet, loyalitet samt høj standard. Hos CLINIQUE NOIR er det dig, som er i centrum.

Vi sørger for at fra det øjeblik du træder indenfor dørene, er det dig, som er i fokus. Her sætter vi en ære i, at du får en oplevelse af den eventyrlige, adelige og sublime stemning. Ligeledes går vi særdeles op i kvalitet og ikke mindst patientens sikkerhed.

Ærlighed og tillid er vigtigt for os, da det er vores opgave at sørge for, at du er i trygge hænder og kan føle dig godt tilpas, når du skal have foretaget en behandling.

Vi giver dig følelsen af, at kunne stå op hver morgen og føle dig smuk fra det sekund du rejser dig fra sengen, uden at skulle bruge flere timer foran spejlet, inden du træder ud af døren.

Det handler ikke om hvad årsagen er, for at man vil have en skønhedsbehandling, det handler om at resultatet er tilfredsstillende. Det er vores opgave at give dig en vedvarende tilfredsstillelse, når du går herfra. De smukkeste resultater er dem, der ikke kun kan ses, men også føles. Vi bestræber os på at fremhæve din naturlige skønhed og følelsen af velvære både mentalt og fysisk.

Hos CLINIQUE NOIR går vi op i at give dig de bedste og mest effektfulde resultater samt yde den bedste service. Vi bestræber os på at samle alt på samme sted. Her går perfektionisme og skønhed hånd i hånd.

Billeder af klinikken

... Se mere
CLINIQUE NOIR Copenhagen

CLINIQUE NOIR

Copenhagen

H.C. Andersens Boulevard 39
1553 København V

CLINIQUE NOIR Malmö

CLINIQUE NOIR

Malmö

Långgårdsgatan 2
211 21 Malmö

Team NOIR

Sygeplejerske
Marketingschef
Souschef & kosmetolog
Speciallæge
Souschef & receptionist
Kosmetolog
Speciallæge
Kosmetolog
Læge
Kosmetolog
Receptionist

Er du vores nye kollega?

Vi er altid på udkig efter dygtige og faguddannet personer med klinikerfaring, som vil indgå i et moderne og succesfuldt team i København eller Malmö.