CLINIQUE NOIR

CLINIQUE NOIR

Hos CLINIQUE NOIR bestræber vi os på eksklusivitet, loyalitet samt høj standard. Hos CLINIQUE NOIR er det dig, som er i centrum.

Vi sørger for at fra det øjeblik du træder indenfor dørene, er det dig, som er i fokus. Her sætter vi en ære i, at du får en oplevelse af den eventyrlige, adelige og sublime stemning. Ligeledes går vi særdeles op i kvalitet og ikke mindst patientens sikkerhed.

Ærlighed og tillid er vigtigt for os, da det er vores opgave at sørge for, at du er i trygge hænder og kan føle dig godt tilpas, når du skal have foretaget en kosmetisk behandling.

Vi giver dig følelsen af, at kunne stå op hver morgen og føle dig smuk fra det sekund du rejser dig fra sengen, uden at skulle bruge flere timer foran spejlet, inden du træder ud af døren.

Det handler ikke om hvad årsagen er, for at man vil have en kosmetisk behandling, det handler om at resultatet er tilfredsstillende. Det er vores opgave at give dig en vedvarende tilfredsstillelse, når du går herfra. De smukkeste resultater er dem, der ikke kun kan ses, men også føles. Vi bestræber os på at fremhæve din naturlige skønhed og følelsen af velvære både mentalt og fysisk.

Hos CLINIQUE NOIR går vi op i at give dig de bedste og mest effektfulde resultater samt yde den bedste service. Vi bestræber os på at samle alt på samme sted. Her går perfektionisme og skønhed hånd i hånd.

Billeder af klinikken

... Se mere
CLINIQUE NOIR Copenhagen

København

H.C. Andersens Boulevard 39

1553 København V

CLINIQUE NOIR Malmö

Malmö

Långgårdsgatan 2

211 21 Malmö

Kosmetisk team

Maya Rytter

Co-founder, Sygeplejerske, BScN

Maya er uddannet sygeplejerske og medstifter af CLINIQUE NOIR. Hun udfører til daglig forskellige behandlinger i klinikken i Malmö samt er ansvarlig for daglig ledelse i Malmö klinikken. Hendes passion har altid været inden for det kosmetiske og den store forskel man kan opnå ved, at fremhæve ens bedste aspekter, uden at lave radikalt om på udseendet. “Less is more”

... Se mere

Charlie Rytter

Co-founder, Økonomi -og Marketingschef

Charlie grundlagt CLINIQUE NOIR sammen med Maya og ansvarlig for konceptudvikling, marketing og økonomi. Charlie har sin baggrund inden for online marketing, digital design og business development. Han bidrager til daglig med videreudvikling af vores koncept samt vores marketing aktiviteter, såsom events, online strategi, vores digitale medlemsklub etc.

Ønsker du at indgå et samarbejde ift. marketing, sponsorat o.lign., kan du kontakte ham på:

  charlie@cliniquenoir.dk

... Se mere

Malin Serrander

Souschef, Malmö

Malin fungerer som vores souschef i Malmö samt markedsføringsassistent, og hjælper til med markedsføring og PR. Hun har bl.a. ansvaret for kundeservicen på klinikken i Malmö og hjælper dig med booking til konsultationer samt behandlinger. Hun står til rådighed ift. spørgsmål omkring vores behandlinger og skønhedsprodukter etc. Malin har i mange år haft en stor interesse og passion for det estetiske ift. skønhedsbehandlinger og helse. Hun har en baggrund inden for markedsføring, PR og lederskab. Hun er uddannet inden for service/retail management fra Universitetet i Lund.

Ønsker du at blive ambassadør for CLINIQUE NOIR i Malmö, kan du kontakte Malin på:

  malin@cliniquenoir.se

... Se mere

Martin Glud

MD, Dermatolog, Ph.D

Martin er speciallæge i hudsygdomme og har gennem de sidste 5 år været tilknyttet hudafdelingen ved Bispebjerg Hospital. Han har tidligere arbejdet 2 år på plastikkirurgisk klinik ved Rigshospitalet samt opnået PhD grad (i modermærkekræft). Endvidere er han klinisk lektor ved Københavns Universitet, hvor han underviser kommende læger. På Bispebjerg Hospital behandler han især patienter med hudkræft, men har altid haft en stor interesse i kosmetiske behandling. De mange års erfaring inden for feltet, har givet ham en solid og habil viden om huden, der gør han kan imødekomme patientens ønsker og behov indenfor bl.a. botox, fillers, laser samt øvrige kosmetisk behandlinger.

... Se mere

Christina Larsen

Souschef, København, Lægeeksamineret Kosmetolog

Christina er en erfaren kosmetolog og uddannet fra Art of Beauty i København. Hun udfører behandlinger indenfor voksbehandling, ansigtsbehandling og eyelash. Hun fungerer også som souschef i København og har tidligere arbejdet i København samt Oslo, og taler flydende dansk, svensk og norsk.

... Se mere

June Nielsen

Lægeeksamineret Kosmetolog

June er uddannet kosmetolog hos Nordsjællands kosmetologskole og besidder en bred erfaring som kosmetolog. Hun har den sidste årrække udført et utal af behandlinger inden for voksbehandling, ansigtsbehandling, eyelash, peeling etc.

... Se mere

Er du vores nye kollega?

VVi er altid på udkig efter dygtige og faguddannet personer med klinikerfaring, som vil indgå i et moderne og succesfuldt kosmetisk team i København eller Malmö.