Hyperpigmentering

Få en effektiv behandling mod hyperpigmentering og melasme -og få din pæne og ensartede hud tilbage! Resultaterne ses ofte allerede efter få uger.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Behandling af hyperpigmentering (melasme)

ME LINE er en specialudviklet hudplejeserie for behandling af ujævn pigmentering, typisk som er forårsaget af:

  • Overdreven soleksponering, herunder solskader og alderspletter.
  • Post-inflammatorisk hyperpigmentering, forårsaget af akne eller skader på huden.
  • Hormonelle forandringer, forårsaget af f.eks. graviditet, p-piller og visse medikamenter (antiepileptika), hvorefter kroppen derved øger dannelsen af pigment (melasma).

Det unikke med ME LINE er at produktserien tager hensyn til de forskellige hudtyper (fototype) og behandler disse forskelligt med henblik på optimalt resultat. Et behandlingsforløb med ME LINE, er velegnet til hudtype 1-5, dvs. både lys og mørk hud.

Behandlingen omfatter følgende hudplejeprodukter fra ME LINE til hjemmebrug, til både ansigt, krop og intime områder.

ME LINE produkter:

Caucasian Skin Day, 30 ml.

995 DKK

Caucasian Skin Night, 20 g.

1.195 DKK

Intimate Roll on, 20 ml.

1.095 DKK

Spots, 10 ml.

895 DKK

Pigment Home Mask, 30 g.

1.195 DKK

Dark Circle, 10 ml.

895 DKK

Du kan evt. læse mere om ME LINE produkternes indhold samt anvendelse heraf.

ME LINE

produktserien er udviklet i Barcelona i Spanien og anvendes af dermatologer (hudlæger), kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer med henblik på behandling af pigmentering.

Køb ME LINE hos CLINIQUE NOIR – Danmarks eneste forhandler.

ME LINE

Hvad er pigmentering?

Pigmentering findes i forskellige grader, men kan grundlæggende opdeles i følgende to kategorier:

Almindelig pigmentering

som kan opstå på baggrund af forkert anvendelse af hudplejeprodukter eller anden påført skade af huden inklusive for kraftig soleksponering. De bedste resultater for behandling af almindelig pigmentering, opnås ofte ved kombineret brug af ME LINE produktserien samt behandling med IPL laser (Nordlys fra Ellipse) eller Co2 laser (CORE2RE fra Candela).

Melasme, også betegnet som chloasma eller kloasme, hvilket er en progressiv, pletvis og ikke-skællende tilstand på f.eks. soleksponerede hudområder. Melasme forekommer ofte pga. hormonelle forandringer under f.eks. graviditet. Melasme behandles ved brug af ME LINE hudplejeserien.

Forebyggelse mod pigmentering gøres ved, at undgå eksponering af huden over for kraftig sol i længere tid samt begrænse eksponeringen for generelt sollys ved brug af beskyttende cremer, herunder solfaktor af høj kvalitet på 50+ som smøres på udsatte områder af huden. Her anbefaler vi U.V. protect spf. 50+ fra pHformula.

Er skaden allerede sket og pigmentforandringen er opstået, anbefaler vi at du booker en gratis konsultation for nærmere vejledning, afdækning af priser samt sammensætning af rette behandlingsforløb.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Gratis hudanalyse

Ved behandling af hyperpigmentering starter et behandlingsforløb altid med en gratis hudanalyse hos kosmetolog eller sygeplejerske. Her finder vi frem til sammensætning af produkter, skræddersyet til den enkelte patient.

I visse tilfælde vil du blive indstillet til en obligatorisk konsultation hos vores hudlæge.

Hudanalyse

GRATIS

Hudlæge konsultation

700 DKK

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Før/efter billeder

**

Kvinde i 20’erne

Depigmentering af
ansigt.

Kvinde i 20’erne der har fået reduceret pigmentering i ansigtet ved, at følge en behandlingskur og anvende ME LINE produkterne i 14 dage.

Kvinde i 40’erne

Depigmentering i
armhuler.

Kvinde i 40’erne der har fået reduceret pigmentering i armhulerne ved, at følge en behandlingskur og anvende ME LINE produkterne i 90 dage.

Mand i 30’erne

Depigmentering i
ansigt.

Mand i 30’erne der har fået reduceret pigmentering i ansigtet ved, at følge en behandlingskur og anvende ME LINE produkterne i 30 dage.