Laser

Permanent hårfjerning

Få fjernet ønsket hårvækst permanent med IPL laser.

Er du træt af skraber og synes du voksning gør for ondt, er hårfjerning med laser måske løsningen du søger.

Hårfjerning via laserbehandling er vældig populært og er det “nye hotte”. Fordelen med denne type af hårfjerning er dels, at holdbarheden er markant længere end andre kendte behandlingsformer samt hårfjerning med laser er ganske smertefri.

Sådan fungere det

Hårfjerning med laser er ganske smertefrit og fungere ved, at lyskilden fra laseren går ind og fanger pigmenteringen (farven) i hårsækken, hvorefter hårsækken ellemineneres. Vi kan behandle både lyshåret og mørkhåret patienter, dog vil der ved lyse hår skulle gennemføres en længere serie af behandlinger, i det lyse hår har væsentlig mindre pigment (farve), som laseren kan “fange” og således er mere tidskrævende.

For at sikre et optimalt resultat, må det forventes en serie af behandlinger med 4-5 ugers interval.

Bemærk, at trods behandlingen i branchen kaldes for “permanent hårfjerning“, har behandlingen en varighed på ca. 1 år, før ny hårvækst opleves og nye hårsække træder frem. Ønsker du derfor at opretholde den fulde effekt og glatte følelse uden hår, anbefaler vi 1-2 opfølgende behandlinger med 12 måneders interval.

Moderne udstyr af høj kvalitet

Vi anvender nyt og moderne udstyr til udførsel af vores laserbehandlinger. Teknologien er IPL og YAG laser, hvilket kun må anvendes af faguddannet personale, herunder læge og sygeplejerske, dog med undtagelse af fjernelse af tatovering, hvilket vores lægeeksamineret kosmetolog primært udfører.

Behandling af lyse hår med laser

Behandlingen fungerer på den måde, at laserlyset optages i hårets pigment. Af den grund er behandlingen mest effektiv, når håret er mørkt og huden er lys, da der opstår størst kontrast mellem farven på huden og håret.

Vores nye lasermaskine arbejder på meget forskellige bølgelængder, derfor kan vi også behandle lyse hår da der stadig findes pigment i håret. Det kræver blot flere behandlinger end ved mørke hår.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Priser

Mængderabat: Ved udførsel af flere områder under samme behandling, giver du fuld pris for det dyreste område og herefter opnår 40% rabat på øvrige områder.

Område

Pris

Bikini

700 DKK

Udvidet bikini

900 DKK

Tanga

1.000 DKK

Brazil

1.200 DKK

Baller

1.100 DKK

Mellem baller

700 DKK

Armhuler

500 DKK

Underben

1.950 DKK

Lår

2.100 DKK

Baglår

1.100 DKK

Helt ben

3.450 DKK

Hel arm

1.900 DKK

Halv arm

1.100 DKK

Hænder eller fødder

600 DKK

Ryg

2.000 DKK

Halv ryg (øvre/nedre del)

1.200 DKK

Ryg + skuldre

2.100 DKK

Bryst + skuldre

2.200 DKK

Nakke

500 DKK

Skuldre

900 DKK

Bryst

1.100 DKK

Brystvorter

500 DKK

Mave

1.000 DKK

Navle og ned til bikinikant

500 DKK

Lænd

500 DKK

Ansigt

1.050 DKK

Mellem bryn

500 DKK

Kinder

600 DKK

Overlæbe

500 DKK

Hage

600 DKK

Hage + overlæbe

800 DKK

Fuldskæg

1.500 DKK

Hals

600 DKK

Bazil + armhuler

1.500 DKK

Pande

700 DKK

Baglår

1.100 DKK

Pris for konsultation

Forundersøgelse

ca. 10 min.

v/ læge

500 DKK

v/ sygeplejerske

*GRATIS

* Gratis v/ sygeplejerske, såfremt behandlingen udføres. Vælger du i stedet at fortryde, eller på anden vis ikke ønsker behandlingen udført alligevel, vil forundersøgelsen blive opkrævet 500 DKK.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

         

Jeg har igennem en årrække fået behandlinger hos CLINIQUE NOIR og jeg er meget tilfreds med resultatet. Så jeg vil helt klart anbefale det her sted til andre.

Maya er altid meget lydhør og er der noget jeg ikke er tilfreds med så retter hun det bare.

Modtagelsen på klinikken er varm og rar og receptionisten Josefine er altid sød og imødekommende og vil altid gerne sludre – det er så hyggeligt.

Maya er altid sød og rar og jeg føler mig altid godt taget imod når jeg ankommer til klinikken.

Jeg kunne ikke tænke mig at få lavet mine behandlinger andre steder.

Louise Elisabeth Coulthard

Forundersøgelse

Du skal have foretaget en obligatorisk forundersøgelse og herefter have 2 dages betænkningstid, før selve behandlingen kan udføres. Dette er et lovkrav fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Forundersøgelsen har til hensigt, at få stillet en indikation af hvorvidt patienten er egnet til ønsket behandlingstype. Book en *GRATIS forundersøgelse allerede i dag.

Før din laserbehandling

Du skal gerne undgå soleksponering i ca. en måned inden din behandling. Du skal også undgå selvbruner og spraytan op til din behandling. Hvis huden er solbrændt vil behandlingen ikke være fuldt så effektiv.

Hvis du får voksbehandlinger, skal din sidste voksbehandling foretages minimum ca. 6 uger inden din første laserbehandling. Du skal heller ikke plukke eller bruge hårfjerningcreme eller anden form for behandling der fjerner alt håret ned til roden, da vi vil have så mange hårsække som mulig, der indeholder hår som kan destrueres ved laserbehandlingen.

Du skal fremmøde ny barberet i behandlingsområdet, da hårene kan blokere laserlyset.

Vi kan desværre ikke tilbyde behandling med IPL, hvis du er gravid eller ammer.

Vi råder alle vores patienter til at have en bisidder med til forundersøgelsen og eventuelt behandlingen.

Ved alle nye patienter kræves der en forundersøgelse ved sygeplejersken 48 timer inden behandlingen.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Efter behandlingen

Lyset der anvendes til laserbehandling er uskadelig, da der bruges professionelle systemer der sørger for at filtrere lyset korrekt.

Der kan opstå let rødme, ømhed og hævelser, hvilket forsvinder ca. 1-7 dage efter behandlingen.

Du må ikke få sol på det behandlede område i 4 uger efter behandlinger, og du skal bruge solcreme med SPF 50 efter behandlingen.

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til laserbehandling, eller ønsker at booke en tid forundersøgelse.

Hvilken hårtype har du?

SPARXPRES

Betal efter 6 mdr.

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret

CLUB NOIR

Optjen point og spar mange penge med CLUB NOIR

Husk at du som gratis medlem af CLUB NOIR løbende optjener point for dine udførte behandlinger i klinikken, svarende til at du får din 6. behandling GRATIS.

Læs mere

Lukket for tilgang af patienter t.o.m. februar 2018

Bemærk, at vi grundet travlhed desværre har lukket for tilgang af patienter i vores danske klinik i København t.o.m februar 2018. Vi har således først nye tider efter den 1. marts 2018, men kan du ikke vente ind til da, henviser til vores svenske afdeling i Malmö på Långgårdsgatan 2, 211 21 Malmö. Du kan med fordel få udført din laser behandling på vores svenske klinik, der kun ligger 30-40 minutter fra København, hvor du f.eks. udnytter kursforskellen på den svenske krone og således sparer op til 25% på prisen.

Vi har både svensk og dansktalende personale på klinikken i Malmö.

Kontakt Malmö klinikken