Laserbehandling

Sikker og tryg behandling med IPL og YAG laser

Laser er en yderst populær behandlingsform, hvilket anvendes til at udrette forskellige gener, herunder hårfjerningkarsprængninger, ar, akne, rynker, strækmærker etc.

Laserbehandling foretrækkes af mange patienter, i det behandlingsteknikken er bekvemmelig og oftest ganske smertefri.

Har du spørgsmål?

Faguddannet personale

Hos CLINIQUE NOIR er du i trygge og erfarne hænder. Vores behandlere er alle specialuddannet personale.

40% rabat på 2. område

Kombinere du flere typer af laserbehandlinger eller forskellige områder, under samme behandling, betaler du fuld pris for første område og får 40% rabat på 2. -og efterfølgende område.

         

Jeg har igennem en årrække fået behandlinger hos CLINIQUE NOIR og jeg er meget tilfreds med resultatet. Så jeg vil helt klart anbefale det her sted til andre.

De er altid meget lydhør og er der noget jeg ikke er tilfreds med så retter de det bare.

Modtagelsen på klinikken er varm og rar og receptionisten er altid sød og imødekommende og vil altid gerne sludre – det er så hyggeligt.

De er altid søde og rare og jeg føler mig altid godt taget imod når jeg ankommer til klinikken.

Jeg kunne ikke tænke mig at få lavet mine behandlinger andre steder.

Louise Elisabeth Coulthard

Pickup Service København  Malmö

SPAR 30% i Malmö

Vores laserbehandlinger udføres også hos CLINIQUE NOIR Malmö, som er vores svenske afdeling indenfor kosmetiske bebehandlinger.

Du kan med fordel få udført din næste laserbehandling på vores svenske klinik, der kun ligger 35 minutter fra København, hvor du udnytter kursforskellen på den svenske krone og således sparer op til 30% på prisen.

Vi har både svensk og dansktalende specialuddannet personale på klinikken i Malmö og tilbyder vores danske patienter gratis pickup service, der bringer dig tur/retur til Malmö.

Pickup service

Multifunktionel IPL SHR Laser

MODERNE UDSTYR AF HØJ KVALITET

Vi anvender nyt og moderne udstyr til udførsel af vores laserbehandlinger. Teknologien er IPL og YAG laser, hvilket kun anvendes af faguddannet personale.