Laser

Laserbehandling

Sikker og tryg behandling med IPL laser

Laser er en yderst populær behandlingsform, hvilket anvendes til at udrette forskellige gener, herunder hårfjerningkarsprængninger, ar, akne, rynker, strækmærker etc.

Laserbehandling foretrækkes af mange patienter, i det behandlingsteknikken er bekvemmelig og oftest ganske smertefri.

Har du spørgsmål?

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

Faguddannet personale

Hos CLINIQUE NOIR er du i trygge og erfarne hænder. Vores behandlere er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og alle laserbehandlinger udføres specialuddannet klinisk personale.

40% rabat på 2. område

Kombinere du flere typer af laserbehandlinger eller forskellige områder, under samme behandling, betaler du fuld pris for første område og får 40% rabat på 2. -og efterfølgende område.

  70 70 75 48

  Ring frem til kl. 18

         

Jeg har igennem en årrække fået behandlinger hos CLINIQUE NOIR og jeg er meget tilfreds med resultatet. Så jeg vil helt klart anbefale det her sted til andre.

Maya er altid meget lydhør og er der noget jeg ikke er tilfreds med så retter hun det bare.

Modtagelsen på klinikken er varm og rar og receptionisten Josefine er altid sød og imødekommende og vil altid gerne sludre – det er så hyggeligt.

Maya er altid sød og rar og jeg føler mig altid godt taget imod når jeg ankommer til klinikken.

Jeg kunne ikke tænke mig at få lavet mine behandlinger andre steder.

Louise Elisabeth Coulthard

Multifunktionel IPL SHR Laser

MODERNE UDSTYR AF HØJ KVALITET

Vi anvender nyt og moderne udstyr til udførsel af vores laserbehandlinger. Teknologien er IPL og YAG laser, hvilket kun må anvendes af faguddannet personale, herunder speciallæge og sygeplejerske, dog med undtagelse af fjernelse af tatovering samt carbon peeling, hvilket vores lægeeksamineret kosmetolog primært udfører.