Om fillers

Fillers til behandling af rynker, ar og læbeforstørrelser

Injektionsbehandling med fillers anvendes for at tilføre volumen, ændre ansigtets konturer og udglatte rynker blandt andet. De mest almindelige behandlingsområder er ansigt, hals og hænder og resultatet giver et fyldigere, glattere og ungdommeligt udseende. Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger. De giver umiddelbart resultat samtidig med at behandlingen indebærer lav risiko og meget begrænset rekonvalescens.

Teosyal - fillers
Juvedérm - fillers

Behandlingen

Filler indsprøjtes med en meget tynd nål direkte under huden, indtil du får det ønskede resultat. Det kan prikke og spænde lidt under behandlingen, men det er kortvarigt.

Efter behandlingen

Du ser op til 65% resultatet af behandlingen med det samme og resterende den vises 2-4 uger efter efterfølgende.

Som regel kan du umiddelbart efter behandlingen gå tilbage til jobbet eller lignende.

Almindeligvis kan der forekomme i det behandlede område rødme og/ eller hævelse, hvilket er helt normalt.

Hvis man får behandlet et følsomt område i ansigtet og man har øget tendens til blå mærker, er det godt at være forberedt på at det kan opstå.

Hævelse, rødmes og blå mærkers varigheden er afhængig af hvilken type behandling der er brugt og hvilket område der er blevet behandlet. De fleste oplever dog at det forsvinder inden for en uges tid.

Efter en læbeforstørrelse er det normalt at være temmelig hævet og det er derfor vigtigt at tænke på, at resultatet umiddelbart efter behandlingen ikke skal se som det endelige resultat. Dette skyldes at der er stukket direkte i læberne. Symptomerne forsvinder efter 2-5 dage. Det er vigtigt, at du har realistiske forventninger til behandlingen. Resultatet varierer fra person til person afhængigt af forskellene i arveanlæg og hudens elasticitet. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Du skal undgå berøring af det behandlede område i ca. 6 timer efter behandlingen.

Derefter kan du vaske det behandlede område forsigtigt og du kan lægge en let make-up.

Du skal også undgå at udsætte huden for ekstrem varme eller kulde til hævelse og rødme.

Det er vigtigt at vide at du bør undgå laserbehandlinger, kemiske peelinger, microneedling-behandling etc. i ansigtet i 2 uger efter behandlingen. Spørg personalet hvis du er i tvivl.

Hvor længe holder effekten?

Virkningsvarigheden er meget forskellig, afhængig af patienten og området, hvori det placeres. Den typiske virkningsvarighed strækker sig fra 6-12 måneder, dog ved læbeforstørrelse ca. 6 måneder, men både kortere og længere virkningsvarighed kan forekomme. Bemærk, at den første behandling altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Det tager ca. 20-60 minutter at blive behandlet med filler.

Er der risiko for bivirkninger ved brug af ikke-permanent filler?

Behandling med filler er forbundet med meget få bivirkninger, men som ved en enhver anden injektionsbehandling kan der være lokal smerte, ømhed, let rødme, hævelse og blå mærker de første par dage. Infektion er meget sjældent, og forekommer ved 1:10.000 behandlinger.

Konsultationen

Mange går rundt med en del overvejelser, inden de vælger at få gjort forandringer ved sit ansigt.  En god relationer bygger i høj grad på fortrolighed, tryghed og god kemi.

Inden du kan blive behandlet, skal du komme til en konsultation. Ved konsultationen skal du udfylde et helbredsskema og du skal læse vores skriftlige patientinformation om behandling med ikke-permanente fillers. Her vurderes din helbredstilstand og eventuel medicinering. Vi gennemgår den skriftlige information punkt for punkt og besvarer dine spørgsmål.

  • Generelt bør man undgå blodfortyndende medicin inden en behandling med fillers.
  • Er du gravid eller ammer du, kan du ikke blive behandlet.

Vi anbefaler at du medbringe en pårørende eller ven/veninde i forbindelse med konsultationen.

Efter konsultationen har du 2 dages betænkningstid, hvorefter behandlingen kan udføres.

Info & priser

Introduktion af fillers samt priser for behandling + undersøgelse

Processen

VIGTIG information, inden du booker en forundersøgelse.

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål til fillers behandling, eller ønsker at booke en tid til forundersøgelse.

Hvad ønsker du at få lavet?