Co2 laser

Effektiv laserkirurgisk og fraktioneret Co2 behandling.

Bliv behandlet af vores top erfarne Speciallæge i dermatologi (hudlæge), der har over 20 års erfaring med Co2 fraktioneret hudforyngelse samt kirurgisk laserbehandling.

Book tid online -eller ring på 70 70 75 48

Hvad er Co2 laser og hvordan fungerer den?

Co2 laseren afgiver et infrarødt lys i ultrakorte glimt. Det får de celler som vi ønsker at fjerne til at fordampe, mens de celler vi ønsker at beholde ikke skades, da fordampningen foregår så hurtigt og præcist at skade af omgivende celler er minimal. Derfor er der også meget lidt smerte, som regel er det ikke nødvendigt med smertestillende inden en behandling, eller lokal bedøvelse.

Laseren kan enten benyttes til at fjerne ar der buler ud, “dimser”, vorter og andre skæmmende buler, knuder eller blærer i huden.

Vores Co2 laser, CO2RE laseren fra Candela, har et specielt computerstyret program som kan gøre såkaldt fraktioneret laserbehandling. Metoden benyttes til at stramme huden op, fjerne rynker og ar der laver fordybning i huden. Laseren fungere ved at den fordamper bitte små prikker i huden. Fremgangsmåden får huden til at trække sig sammen uden ardannelse, hvorefter huden huden meget glattere og rynker forsvinder helt eller bedres væsentligt.

Hvad kan man udrette med Co2?

  • Fjerne små og store cyster I overfladen og knuder i huden
  • Fjerne synlige fedtknuder I huden
  • Fjerne godartede vorter og modermærker
  • Arbehandling, alle slags ar bedres eller fjernes helt
  • Bedring af pigmentpletter
  • Opstramning af hud

Co2 laser priser

Priserne er pr. behandling og skal anses som vejledende, i det vores hudlæge altid skræddersyer en specifik pakke til den enkelte patient.

BEHANDLING

Første
område/enhed

Andet
område/ENHED

Hudforyngelse vha. fraktioneret laserbehand., Co2 laser dermabrasio m.m.

4.000 DKK

2.400 DKK

Småoperation vha. Co2 laserkirurgi

2.000 DKK

1.200 DKK

Større operation vha. Co2 laserkirurgi

3.775 DKK

2.265 DKK

Konsultation hos hudlæge, forud for behand.

GRATIS

Efterkontrol efter endt Co2 behand.

250 DKK

Psst! Konsultation hos vores speciallæge, forud for selve Co2 behandlingen er altid gratis og uforpligtende. Er der i stedet tale om en alm. hudlæge konsultation med henblik på behandling af en hudsygdom, biopsi o.lign., opkræves dette 700 DKK.

Hvem kan få Co2 behandling?

Iflg. dansk lovgivning skal du være 18 år for at modtage kosmetisk behandling, og der skal gå 1 uge fra forundersøgelse til 1. behandling.

Hvis der foreligger en stærk lægelig begrundelse for medicinsk behandling (f.eks. meget skæmmende forandringer i ansigtet), kan du også behandles hvis du ikke er fyldt 18 år, og børn kan også behandle. I sådanne tilfælde er det ikke nødvendigt at vente 1 uge. Individuel vurdering heraf foretages til enhver tid af vores hudlæge.

Såfremt du er gravid behandler vi ikke, og hvis du er under behandling med Accutin eller lign. tabl. mod akne, anbefaler vi at vente med Co2 laser behandling til 6 måneder efter behandlingsforløbet med nævnte præparater er afsluttet. Hvis du er smittet med HIV eller har smitsom leverbetændelse, behandler vi normalt ikke med Co2 laser.

Normalt er det tilstrækkeligt med 1 behandling. Men afhængig af problematikken, f.eks. ved behandling af ar, opnås optimalt resultat med yderligere 1-3 behandlinger.

Kun hudlæger og plastikkirurger må udføre Co2 behandling

Det er udelukkende vores erfarne dermatolog (hudlæge) der afholder konsultationer samt udfører behandling med Co2 laser jf. gældende dansk lovgivning på området.

Erfaren speciallæge

Dr. Wærsted udfører til daglig Co2 laserbehandlinger i klinikken og har som speciallæge i dermatologi, også i daglig tale kaldet “hudlæge”, mere end 20 års erfaring med fraktionereret Co2 laser, både med henblik på laserkirurgi samt generel rejuvenation (hudforyngelse). Både konsultation, behandling og efterkontrol foretages af Dr. Wærsted.

Atle, Speciallæge

Bliv kontaktet?

Udfyld formularen såfremt du har spørgsmål eller ønsker booke tid hos vores hudlæge.

Vælg emne?

SPARXPRES

Køb nu, betal senere

CLINIQUE NOIR kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en enkel finansiering af din behandling.

Betal et mindre oprettelsesgebyr og få 0 renter og 0 afdrag de første 6 mdr. Mulighed for efterfølgende lempelig månedlig betaling

Bliv finansieret